Aur mondial pentru Karate Club Galaţi

Aur mondial pentru Karate Club Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zece sportivi în concurs, tot atâtea medalii, acesta este bilanţul celor de la Karate Club Galaţi la cele mai importante competiţii internaţionale din acest sezon la karate tradiţional, desfăşurate zilele trecute la Lodz, în Polonia. Este vorba de Campionatul Mondial pentru juniori, tineret şi seniori, în paralel cu această competiţie având loc şi Cupa Europeană pentru copii.

Cei mai mici karateka de la clubul gălăţean au obţinut două medalii, una de argint prin Cristina Petcu la kata individual şi un bronz în aceeaşi probă prin Mihai Drăguţ, în timp ce Cristina Voiculescu şi Ciprian Hristache s-au clasat pe poziţia a cincea la enbu.

La Campionatul Mondial, în concursul juniorilor s-au obţinut trei medalii de argint, Ioana Dumitru clasându-se pe poziţia secundă atât la fukugo, cât şi la kata pe echipe, în această ultimă probă alături de coechipera sa Andreea Bureschi. La tineret, Roxana Stoica a luat două medali, una de argint la kata echipe şi un bronz la fukugo.

Cea mai mare performanţă a fost reuşită, conform aşteptărilor, de multiplul campion Cornel Muşat, care a cucerit titlul mondial la kumite individual, în timp ce cu echipa a obţinut medalia de bronz, tot la kumite.

Antrenorii acestor performeri sunt Iuliana Totolici şi Nicolae Mărăndici, acesta din urmă fiind totodată şi preşedintele Karate Club.

Citit 2840 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2012 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.