Weekend voleibalistic: CSU Galaţi - Rapid Bucureşti şi Arcada - Ştiinţa Bacău
Foto: Lotul echipei feminine de volei CSU Galaţi

Weekend voleibalistic: CSU Galaţi - Rapid Bucureşti şi Arcada - Ştiinţa Bacău
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă şi duminică, echipele gălăţene de volei care sunt angrenate în competiţiile oficiale naţionale susţin noi meciuri.

Fetele CSU vor juca, sâmbătă, de la ora 12,00, cu Rapid Bucureşti. Un meci devenit tradiţional în ultimii ani, când ambele formaţii au evoluat în Divizia A2. Partida este găzduită de Sala „Siderurgistul”.

Tot sâmbătă, şi tot în Divizia A2, băieţii Clubului Arcada îi au ca oaspeţi pe colegii de la Ştiinţa Bacău. Un joc interesant, între două grupări care au ca obiectiv promovarea în primul eşalon. Primul fluier al arbitrului va fi la ora 12,00, jocul având loc în Sala „Florin Balaiş” (din strada Mihai Bravu).

* Duminică, cele trei formaţii de cadeţi ale Galaţiului vor susţine partidele etapei a doua a Campionatului Naţional. Echipele (masculină şi feminină) ale Clubului Sportiv Şcolar se deplasează pe Litoral, pentru confruntările cu CSS Constanţa. La Galaţi vor juca fetele de la ACSV Donaris, partenere fiind colegele lor de la LPS Brăila. Întâlnirea este găzduită de Sala „Siderurgistul”, ora 11,00.

Citit 2528 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2012 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.