Duminică, în Sala "Siderurgistul": Vine Tadici, show garantat!
Foto: Paradele Cristinei Bobeică pot fi decisive în confruntarea cu HC Zalău

Duminică, în Sala "Siderurgistul": Vine Tadici, show garantat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Danubius Galaţi întâlneşte echipa vulcanicului antrenor Gheorghe Tadici, HC Zalău, în etapa a V-a a Ligii Naţionale feminine de handbal


Pauza de trei săptămâni, ocazionată de meciurile amicale ale naţionalei României, s-a potrivit ca o mănuşă pentru handbalistele de la Danubius Galaţi. Cu o pregătire de vară incompletă, antrenoarea Alexandrina Soare a fructificat această perioadă de timp pentru a îmbunătăţi relaţiile de joc şi condiţia fizică a jucătoarelor. „Ne-a prins foarte bine pauza. Ne-am mai pus la punct cu pregătirea, am mai legat relaţiile de joc”, a punctat portarul Cristina Bobeică, care a mai menţionat că şi cele trei jucătoare din Ucraina „s-au integrat foarte bine în echipă, e important să fim ca o mare familie”. 

Zalău, prima victimă?

Pentru Danubius, reluarea campionatului Ligii Naţionale coincide cu un nou meci dificil, în compania puternicei echipe antrenate de Gheorghe Tadici, HC Zalău, medaliată cu bronz în sezonul trecut şi finalistă a Cupei EHF. Fără niciun punct câştigat în primele patru etape, gălăţencele sunt decise să spargă gheaţa. „Am pregătit mult timp şi foarte bine acest meci. Respectăm echipa din Zalău, deoarece are componente de valoare, însă nu ne vom da bătute. Vom lupta pentru un rezultat bun, nu avem ce pierde, din contră, numai de câştigat”, a precizat Cristina Bobeică.

„Ştim că face totul să intimedeze”

Una dintre cele mai experimentate handbaliste din lotul Danubiusului, pivotul Irina Radovici Lazarin, nu crede că mai tinerele sale colege se vor lăsa impresionate de circul pe care selecţionerul Romaâniei şi antrenorul celor de la Zalău, Gheorghe Tadici, este obişnuit să-l presteze meci de meci. „Nu cred că le va impresiona showul lui Tadici. Mai ales că fetele din străinătate nici nu-l cunosc, aşa că îşi vor vedea de joc. Noi, cele mai experimentate, ştim că face totul de imagine şi să intimideze arbitrii şi jucătoarele echipei adverse. Nu cred că va fi o asta problema”, a declarat Lazarin.

Confruntarea dintre HC Danubius Galaţi şi HC Zalău, contând pentru etapa a V-a a Ligii Naţionale, este programată duminică, de la ora 11.00, în Sala „Siderurgistul”. Jocul va fi arbitrat de un cuplu gorjean: Anton Drăgănescu - Adrian Eremia.

Tot în cadrul acestei runde, Oltchim Rm. Vâlcea a învins, în deplasare, Corona Braşov: scor 34-23. Ieri-seară urma să se dispute meciul CSM Bucureşti - SCM Craiova, iar partidele HCM Baia Mare - Dunărea Brăila şi HCM Roman - „U” Jolidon Cluj sunt programate săptămâna viitoare.

 

Citit 1384 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2012 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.