Echipa masculină de volei Arcada Galaţi, irezistibilă!

Echipa masculină de volei Arcada Galaţi, irezistibilă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei meciuri, trei victoriii - acesta este bilanţul la zi al tinerei echipe de volei masculin a Galaţiului, Arcada. Bilanţul este cu atât mai valoros cu cât două dintre succese au fost dobândite pe teren străin! Sâmbătă, gălăţenii s-au deplasat în Capitală, unde au întâlnit CSU Ştiinţa. După o confruntare controlată de oaspeţi, aceştia s-au impus de justeţe, cu 3-0 (21, 23, 18). După cum se poate observa, mai aprige au fost primele două seturi, dar şi în acestea s-au aflat la conducere gălăţenii.

Interesant se anunţă meciul din runda viitoare (etapa a IV-a), când în Sala „Florin Balaiş” va avea loc derbiul Seriei Est: Arcada - CSMU Suceava.

„Sextetul” folosit la Bucureşti: Harabagiu, Palfi, Popescu, Todaşcă, Voinea, Cociş - Marius Pârvu (libero). Au mai jucat: Ciucă, Râpeanu şi… antrenorul Apostu.

Fetele de la CSU s-au deplasat în dulcele târg al Iaşului, pentru disputa cu ACS Penicilina. Confruntarea a fost controlată de „peniciliste” - pretendente la promovarea în Divizia A1. Acestea s-au impus la scorul de 3-0 (15, 17, 21). Astfel că „studentele” se prezintă cu un bilanţ negativ: o victorie şi două înfrângeri.

Echipa aliniată: Andreea Niculcea, Ioana Stoica (Oana Oprea), Ana Maria Berdilă, Roxana Petre (Ioana Ştefu), Bianca Rusu şi Cristina Botezatu - Mirela Bobaru (libero).

În etapa a IV-a, CSU va juca pe teren propriu, în compania echipei botoşănene ProVolei.

Citit 2194 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2012 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.