A marcat într-un picior: Bruce aşteaptă verdictul medicilor
Foto: Foto: Sorin Pană

A marcat într-un picior: Bruce aşteaptă verdictul medicilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stafful Oţelului speră să nu fie vorba decât de o contractură în cazul marcatorului golului victorios din ultimele secunde ale meciului cu Astra * Accidentarea lui Cârjă nu este gravă şi se poate antrena * În schimb, portarul Grahovac are entorsă la genunchi şi va lipsi trei săptămâni


Oţelul a spart gheaţa şi a câştigat primul său meci acasă din acest campionat printr-un gol marcat în ultimele secunde ale prelungirilor, în urma unei gafe a portarul advers. În sfârşit, echipa gălăţeană a avut şi noroc, gălăţenii învingând ultima oară cu gol în prelungiri în urmă cu un an şi jumătate, la partida de pomină de la Chiajna cu Victoria Brăneşti, scor 2-1 pentru oţelari. S-au aliniat astrele pentru Oţelul, totul începând cu bara oaspeţilor din prima repriză. Apoi, accidentarea involuntară a lui Găman asupra propriului portar Silviu Lung, fapt ce a dus la schimbarea acestuia cu Kello, protagonistul unei gafe chiar etapa precedentă şi principalul vinovat pentru golul marcat de Inkango. Chiar şi cele două schimbări făcute de antrenorul Viorel Tănase încă din prima repriză, forţaţe de accidentări, au fost în favoarea roş-alb-albaştrilor, pentru că marcatorul golului victoriei din ultimele secunde, Bruce Inkango, a cerut schimbarea în minutul 75 din cauza durerilor de la piciorul stâng, dar toate înlocuirile erau deja epuizate şi astfel a fost nevoit să rămână în teren. „Recunosc că am câştigat cu multă şansă, am întâlnit o echipă Astra bine organizată. Sunt foarte fericit şi îmi felicit echipa pentru dăruire şi pentru faptul că au crezut până la sfârşit în victorie”, a spus Viorel Tănase, antrenorul Oţelului.

Inkango, printre accidentaţi

Dacă în cazul lui Cârjă, ieşit din teren în minutul 45, accidentarea nu s-a dovedit a fi gravă (contuzie), el putându-se antrena normal, nu la fel stau lucrurile cu portarul Branko Grahovac, schimbat şi el din cauza problemelor medicale încă din prima repriză. Medicul echipei, Mihai Troacă, ne-a spus că bosniacul din poarta Oţelului a suferit o entorsă la genunchi: „I-a fost imobilizat piciorul cu o atelă ghipsată şi va lipsi în jur de trei săptămâni”.

În ceea ce-l priveşte pe Bruce Inkango, acesta a fost supus unei investigaţii RMN, iar diagnosticul exact va fi aflat abia astăzi, sperându-se să nu fie decât o contractură musculară şi nu altceva mai grav.

Cu „Tase” înainte

Chiar dacă situaţia în clasament este extrem de dificilă, iar jocul echipei a generat manifestări de nemulţumire din partea suporterilor, directorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a declarat că nu se pune problema schimbării antrenorului. „Postul lui Viorel Tănase nu este în pericol, mai ales că am câştigat. Suntem alături de el, este la început de carieră în Liga I şi, aşa cum a demonstrat ca fotbalist că are valoare, sunt convins că va face la fel şi ca tehnician. Prin rezultate va reuşi să-şi reapropie suporterii”, a spus Răducan.

Cu Viorel Tănase antrenor principal, Oţelul a strâns şapte puncte în şase etape, golaveraj 5-5.

Marian Săvastru

Marian Căpăţînă

Citit 1761 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2012 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.