Cu cei din liga a doua e uşor: Oţelul - CF Brăila 3-0
Foto: sursa foto: otelul-galati.ro

Cu cei din liga a doua e uşor: Oţelul - CF Brăila 3-0
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Derbiul Dunării de Jos a fost câştigat fără probleme de gălăţeni, care au reuşit să treacă în sferturile Cupei României


OŢELUL GALAŢI - CF BRĂILA 3-0 (1-0)

Meci disputat joi seară, în optimile Cupei României

Stadion „Oţelul” - 5.000 de spectatori

Au marcat: Băjenaru '24, '62, Didi '88

Cartonaşe galbene: Perendija '75/ Sânmărtean '71, Spiridon '82

OŢELUL: Brăneţ - Râpă, Sîrghi, Perendija, Murgoci - Filip, Neagu (Giurgiu '46) - Iorga, Viglianti (Didi '76), Băjenaru - Pena (Paraschiv '55). Antrenor: Viorel Tănase.

CF BRĂILA: Leu - Spiridon, Ignat, Ivan, Sânmărtean - Bosoi, Ndigwe, Ochia, Prodan (Pungă '46) - Ciocâlteu (Rusu '58), Bălţoi (Puşcaşu '66). Antrenor: Alin Pânzaru.

Arbitri: George Găman (Craiova), Bogdan Velicu, Vlad Bârlădeanu (Bucureşti), Ionuţ Neagu (Poenari).

Gălăţenii au dominat autoritar încă din startul jocului, iar pe lângă golul marcat de Băjenaru, în minutul 24, au mai ratat alte câteva ocazii mari. Bara s-a opus la şuturile lui Viglianti şi Neagu, iar la ultima fază a primei reprize Băjenaru a şutat în plasa laterală, deşi Viglianti era liber în faţa porţii goale. Chiar dacă nu au mai forţat în repriza secundă, gălăţenii s-au desprins uşor prin acelaşi Băjenaru (64) care a făcut slalom prin apărarea adversă, iar Didi a finalizat simplu pentru 3-0, în finalul jocului. Gălăţenii au învins lejer în derbiul Dunării de Jos şi au avansat în faza următoare a Cupei României.

În urma acestei calificări, Oţelul va fi cap de serie în sferturile de finală, acolo unde ar putea da peste Concordia Chiajna, Ceahlăul, Petrolul sau Astra Giurgiu.

Pentru Oţelul urmează meciul de duminică, din campionat, de pe teren propriu, cu Gaz Metan.

S-a rupt „Para”

Intrat în repriza secundă în locul lui Pena, care s-a accidentat la un duel în careul advers, decarul Oţelului, Gabriel Paraschiv, a ieşit de pe teren în finalul jocului, chiar dacă nu mai putea fi introdus alt jucător, toate schimbările fiind epuizate.

„Suporterii, mereu în primul 11”

Înaintea partidei cu CF Brăila, fotbaliştii de la Oţelul Galaţi au intrat cu tricouri albe inscripţionate cu mesajul „Suporterii, mereu în primul 11”, după ce la ultimul joc de pe teren propriu fanii au fost dezamăgiţi de evoluţia favoriţilor. „Am încercat să transmitem un mesaj de apropiere faţă de suporteri, avem nevoie de ei şi trebuie să înţeleagă că trecem prin momente mai dificile”, a spus Narcis Răducan, directorul general al Oţelului.

În plus, Răducan l-a premiat pe Ionel Drăgoi, cel care a obţinut penaltiul din care s-a marcat unicul gol al partidei cu Juventus, acum administrator delegat la CF Brăila. Fanii au continuat protestele şi au scos de pe gard bannerele afişate în startul partidei.

Citit 1930 ori Ultima modificare Joi, 01 Noiembrie 2012 21:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.