Spicom Sf. Gheorghe - United Galaţi 11-3: „Înfrângere care ne dezonorează”

Spicom Sf. Gheorghe - United Galaţi 11-3: „Înfrângere care ne dezonorează”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Nicio înfrângere nu are darul de a onora pe cineva, dar aceasta, de la Sfântul Gheorghe, nu ne poate face, în nici un caz, cinste”, au fost cuvintele antrenorului David Asandei după categorica şi supărătoarea înfrângere din meciul de marţi seara.

A fost 3-11, în deplasarea din oraşul Sf. Gheorghe, cu echipa locală Spicom. Golurile echipei noastre au fost marcate de Emanoil Moldoveanu – 2 şi Cătălin Ivan.

Evoluţia din acest meci a fost una dintre cele mai slabe din cei cinci ani de existenţă a echipei gălăţene, care a fost şi vicecampioană, iar în două ediţii a susţinut finala „Cupei României”. Comportarea foarte slabă are şi o explicaţie, din cauza faptului că jucătorii nu au mai primit niciun ban de patru luni, acestora le-au lipsit motivaţia şi determinarea. Este greu să faci sport de performanţă cu… buzunarele goale!

Lotul de jucători deplasat pentru acest meci: Toniţă, Tănăsilă – Moldoveanu, Ivan, Apostol, Bâgu, Cojoc, Tudose, Buleandră, Popliacă, Dodan, Alin Ilie şi Curteanu. Au fost penalizaţi cu cartonaş roşu Tănăsilă şi Curteanu.

Cu acest joc (restanţă din etapa a 8-a), s-a încheiat turul Ligii I de futsal. United se prezintă cu următorul bilanţ: locul cinci, cu 16 puncte (plus 9 golaveraj), cu cinci victorii, un egal şi patru înfrângeri. În Liga I activează 11 echipe.

Până la finele anului echipa noastră va mai susţine un meci – cel cu KSE Tg. Secuiesc, contând pentru prima etapă a returului. Acesta se va disputa luni, 3 decembrie, ora 16,00, la Sala „Siderurgistul”.

Citit 1505 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2012 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.