Oţelul a cerut oficial reprogramarea în 2013 a meciurilor cu Petrolul

Oţelul a cerut oficial reprogramarea în 2013 a meciurilor cu Petrolul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Oţelul a anunţat pe site-ul său oficial că a solicitat Federaţiei Române de Fotbal reprogramarea primei manşe a semifinalelor Cupei României în primăvara anului 2013. În această fază a competiţiei Oţelul urmează să întâlnească formaţia Petrolul Ploieşti, meciul tur fiind, cel puţin deocamdată, programat pe 12 decembrie, iar returul pe 17 aprilie 2013. De asemenea, Oţelul a transmis o adresă şi către Liga Profesionistă de Fotbal prin care solicită mutarea etapei a XX-a a Ligii tot în primăvară.

Narcis Răducan, director general al FC Oţelul, a precizat că a făcut aceste cereri din cauza numeroaselor accidentări din lot.  "Am făcut aceste cereri deoarece avem foarte mulţi jucători indisponibili din cauza problemelor medicale, iar o semifinală de Cupa României, eveniment de prim rang, trebuie să beneficieze de concursul tuturor factorilor. De asemenea, prelungirea sezonului de toamnă al Ligii I va face ca problemele de lot să se accentueze. Or acest lucru va conduce la o calitate scăzută a jocurilor oficiale, ceea ce va afecta interesul general pentru fenomen. Este şi o formă de respect necesară faţă de publicul spectator”, a declarat  Răducan.

Citit 1125 ori Ultima modificare Vineri, 30 Noiembrie 2012 16:23

1 comentariu

 • postat de Florin
  Vineri, 30 Noiembrie 2012 18:07
  Tenis / Victor Hanescu si Adrian Ungur, in careul de asi al ATP Challenger de la Sao Paulo!

  In ciuda faptului ca au pierdut in ultima etapa a grupelor ATP Challenger Tour Finals de la Sao Paulo, Victor Hanescu, 64 ATP si Adrian Ungur, 112, s-au calificat in semifinalele, care vor avea loc in ultima zi a lunii noiembrie!

  Hanescu a fost invins in trei seturi, 6-3, 5-7, 3-6 de portughezul Gastao Elias, 144 ATP, iar Ungur de brazilianul Thiago Alves, 131, dupa un tie-break, pierdut la 6 si 2-6. In penultimul act Hanescu il va intalni pe argentinianul Guido Pella, 124, iar Ungur pe slovenul Aljas Bedene, 98.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.