Oţelul, ce dezastru! Înfrângere neaşteptată cu CSMS Iaşi (GALERIE FOTO)
Foto: Foto: Sorin Pană

Oţelul, ce dezastru! Înfrângere neaşteptată cu CSMS Iaşi (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au ratat şansa de a se distanţa de echipele aflate pe locurile retrogradabile, ba chiar şi-au complicat situaţia din clasament după eşecul pe teren propriu cu CSMS Iaşi


Meciul cu CSMS Iaşi, echipă aflată pe loc retrogradabil, a fost mai greu decât s-ar fi aşteptat gălăţenii. Cu o trupă aşezată pe două linii în defensivă, ieşenii au dat replica prin contraatacuri tăioase. După o primă jumătate de oră cu un joc îngheţat, lipsit de ocazii, Onofraş a deschis scorul cu un şut imparabil de la 25 de metri. Gălăţenii au încercat să riposteze rapid, dar de fiecare dată au fost neinspiraţi în faţa porţii. Băjenaru a avut golul egalării în bocanc în două rânduri. Mai întâi a şutat slab din marginea careului (41), iar apoi a ratat cea mai mare ocazie a reprizei, când, rămas singur cu portarul în şase metri, în locul şutului a preferat o pasă în lateral către Râpă, care n-a ajuns la timp să finalizeze.

Antrenorul Oţelului, Viorel Tănase, a încercat să schimbe faţa echipei cu două înlocuiri în startul reprizei secunde, dar gălăţenii nu au reuşit să-şi creeze prea multe ocazii nici cu Didi şi Viglianti pe teren. Ieşenii s-au mulţumit să se cantoneze în apărare pentru a-şi păstra avantajul de pe tabelă.

Lovitura de graţie a fost dată de acelaşi Onofraş la prima ocazie a ieşenilor din repriza a doua. Ţigănaşu a zburdat pe partea stângă, a pasat bine în faţa porţii, de unde Onofraş a reluat simplu în plasă. Golul de 2-0 al ieşenilor a debusolat complet trupa lui Tănase, care n-a mai reuşit să pună în pericol poarta adversă. Tot Onofraş a întregit dezastrul, marcând pentru 3-0 în prelungirile partidei, după ce a scăpat singur cu Simaitis.

Oţelul a intrat într-o situaţie extrem de delicată odată cu această înfrângere. Cu doar 19 puncte strânse pe teren după 18 etape, gălăţenii au doar două puncte avans faţă de prima echipă clasată sub linie, CSMS Iaşi.

Inkango şi Paraschiv au fost menajaţi

Chiar dacă era anunţată revenirea a doi jucători importanţi pentru Oţelul după o pauză de mai bine de o lună, cauzată de accidentări, Inkango şi Paraschiv au fost menajaţi la meciul cu CSMS Iaşi, nefiind încă refăcuţi complet. În schimb, s-a aflat pe banca de rezerve portarul Cristian Brăneţ, revenit după accidentarea suferită la meciul cu Dinamo.


OŢELUL GALAŢI - CSMS IAŞI 0-3 (0-1)

Meci disputat luni seară, în etapa a XVIII-a a Ligii I;

Spectatori: 2.000;

Au marcat: Onofraş 35, 73, 90;

Cartonașe galbene: Neagu 32, Băjenaru 44, Sipovici/ Nalaţi 68;

Echipele utilizate:

OŢELUL: Simaitis - Râpă, Sîrghi, Sipovici, Murgoci (Punosevac 76) - Neagu (Viglianti 46), Giurgiu - Iorga, Băjenaru, Stromajer (Didi 63) - Pena. Antrenor: Viorel Tănase.

CSMS IAŞI: Irimia - Creţu, Tincu, Avrămia, Vladu - Straton (Nalaţi 65), Milea - Onofraş, Tudor (Mitrea 90), Ţigănaşu - Pătulea (Herghelegiu 69). Antrenor: Liviu Ciubotariu.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central), Sebastian Stoianov, Marius Marchidanu (asistenţi).

Citit 3678 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2012 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.