La Oţelul au început disponibilizările! Buş este primul jucător pus pe liber

La Oţelul au început disponibilizările! Buş este primul jucător pus pe liber
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Contractul fotbalistului care a marcat golul cu care s-a câştigat Supercupa în 2011 a fost reziliat de comun acord


 

Pe lângă o campanie puternică de transferări, cei de la Oţelul au anunţat încă din timpul turului de campionat şi că se va renunţa la mulţi dintre actualii jucători, iar cei din conducere n-au pierdut timpul şi au început „curăţenia de iarnă” imediat ce s-a încheiat sezonul.

La doar o zi după ce s-a anunţat că meciul câştigat la Rapid a fost ultimul din acest an, s-a reziliat primul contract. Este vorba de mijlocaşul Laurenţiu Buş, fotbalistul care a marcat unicul gol al Supercupei României din 2011 devenind de ieri jucător liber, relaţiile contractuale fiind întrerupte de comun acord.

„Regret foarte mult că plec de la Oţelul, aici a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Le mulţumesc tuturor suporterilor şi colegilor pentru clipele minunate petrecute aici, a fost mai mult decât o familie pentru mine la Galaţi. Am contacte cu alte cluburi, nu e nimic sigur încă, dar cu siguranţă îmi voi găsi echipă până la reluarea pregătirilor”, ne-a declarat Laurenţiu Buş.

Pe postul său, cel de mijlocaş lateral, Oţelul a efectuat deja un transfer, Alexandru Zaharia

Referitor la acest subiect, antrenorul Viorel Tănase a precizat că a întocmit o listă pentru cei din conducerea clubului cu jucătorii pe care şi-i doreşte în continuare, refuzând totuşi să facă nominalizări. „Am înaintat conducerii clubului o listă cu jucătorii pe care îi doresc în continuare la echipă. În cazul celorlalţi, pe care nu mă mai bazez, mai întâi trebuie să le găsim echipă pentru că sunt jucători sub contract şi nu putem să-i dăm afară pur şi simplu. În schimb avem şi o listă cu cine vine pentru că e nevoie de întăriri”, a declarat Tănase.

Cel mai probabil, Ljubinkovici, Cojoc, Mardare, Enescu, ultimii doi fără să fi apucat să joace vreun meci la Oţelul, şi Punosevac sunt printre cei care nu vor mai rămâne şi pentru partea a doua a campionatului, deciziile finale urmând să fie luate şi în funcţie de ce achiziţii şi pe ce posturi se vor reuşi zilele următoare.

Două cantonamente în program

Antrenorul Viorel Tănase a anunţat programul pregătirlor din aceasstă iarnă, precizând că acesta ar putea suferi modificări în funcţie de data exactă pe care o va decide LPF pentru reluarea campionatului. „Dacă va fi pe 3 martie, pe 14 ianuarie e reluare pregătirilor, pe 17 ianuarie plecăm într-un stagiu montan la Poiana Braşov, urmând ca pe 3 februarie să mergem în Spania, acolo unde vom sta 20 de zile, la Marbella, şi unde vom întâlni adversari puternici în partidele de verificare”, a spus Tănase.

Altfel, nu rataţi ediţia de mâine a Vieţii libere, în care veţi putea ciţi un interviu extrem de interesant cu antrenorul Viorel Tănase şi unde, printre altele, dezvăluie pe ce posturi îşi doreşte achiziţii în această iarnă.

Citit 1765 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2012 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.