La banchetul Oţelului se dă cu stânga! Lucian Bute a anunţat că se însoară

La banchetul Oţelului se dă cu stânga! Lucian Bute a anunţat că se însoară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această după-amiază are loc tradiţionala petrecere de final de sezon a celor de la Oţelul Galaţi, "Pomana Porcului", unde invitatul supriză a fost pugilistul Lucian Bute, revenit în ţară pentru a petrece Sărbătorile. Bute a declarat că în acest moment nu s-a stabilit exact când va boxa din nou cu Froch, singurul lucru cert este că un asemenea meci va avea loc în 2013.

"Negocierile sunt foarte avansate, cei de la Interbox lucrează pe mai multe piste. Un nou meci cu Froch este prioritar, acest meci va avea loc cu siguranţă, nu are cum să-l evite. Nu se ştie doar când va avea loc, în primăvară sau la toamnă. Până la sfârşitul anului, cel târziu în ianuarie, vom şti cu siguranţă. Dacă se va ajunge la această luptă în toamna anului viitor, voi mai avea un alt meci înainte, a declarat Bute.

Altfel, pentru fostul deţinător al centurii de campion mondial în versiunea IBF, anul 2013 va fi unul special, Bute mărturisind că va pune capăt burlăciei, urmând să se căsătorească cu Elena Aprozeanu: "I-am oferit inelul de logodnă, dar data nunţii încă nu am programat-o".

Citit 2360 ori Ultima modificare Vineri, 14 Decembrie 2012 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.