Handbalistele gălăţene au încheiat pregătirea montană: Şapte "amicale" pentru Danubius
Foto: Sursă foto: facebook.com

Handbalistele gălăţene au încheiat pregătirea montană: Şapte "amicale" pentru Danubius
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Danubius Galaţi au încheiat cu succes stagiul montan de pregătire efectuat în perioada 6-12 decembrie, la Predeal, iar până la reluarea campionatului Ligii Naţionale (12 ianuarie 2013) jucătoarele antrenate de Alexandrina Soare vor susţine o serie de şapte partide amicale, în scopul îmbunătăţirii relaţiilor de joc.

“Nici n-am visat să avem asemenea condiţii de pregătire la Predeal. Am beneficiat de un strat de zăpadă de 70 de centimetri, care ne-a permis să lucrăm tot ceea ce ne-am propus. Am făcut patru ore de pregătire fizică generală zilnic, în care am pus accentul pe forţă în picioare şi braţe, cu exerciţii specifice pentru fiecare grupă de muşchi în parte. Sunt foarte mulţumită de modul cum s-au prezentat fetele. Efortul s-a făcut gradat şi nu au apărut niciun fel de accidentări. De joi am reluat antrenamentele specifice la sala Siderurgistul, urmând ca până la sfârşitul anului să jucăm mai multe meciuri amicale”, a precizat antrenoarea celor de la Danubius, Alexandrina Soare.

Gruparea gălăţeană va susţine marţi, de la ora 17.30 (Sala „Siderurgistul”), un prim joc de verificare, în compania celor de la Dunărea Brăila.

În perioada 22-23 decembrie, Danubius este invitată la un turneu organizat de Corona Braşov, şi unde se vor mai afla HC Zalău şi Naţionala de tineret.

De asemenea, în ultimele zile ale anului acesta (28-29 decembrie), la Brăila se va organiza un turneu amical cu participarea a patru echipe din Liga Naţională: Danubius Galaţi, CSM Ploieşti, HCM Roman şi Dunărea Brăila.

Citit 954 ori Ultima modificare Vineri, 14 Decembrie 2012 12:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.