Premii pentru înotătorii de la Viva, gratuitate pentru performeri

Premii pentru înotătorii de la Viva, gratuitate pentru performeri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La întrunirea festivă de final de sezon, copii care practică înotul la Viva Sport Club au fost premiaţi pentru rezultatele din acest an. Opt dintre ei, cu cele mai mari performanţe în competiţii, au primit cadouri speciale, urmând să fie scutiţi de taxa lunară. „Încercăm să susţinem performanţa, oferind gratuitate sportivilor cu cele mai bune rezultate în acest an”, a declarat antrenoarea Mihaela Hodină.

Astfel, şase dintre sportivi au fost scutiţi o lună de la plata taxei: Gabriel Darius Neagu, Ana Pascu, Luana Erika Iancu, Constantin Alexandru Homler, Corneliu Ştefan şi Ştefan Mazilu. „Voucher silver”  cu gratuitate două luni a primit Rareş Bălan, în timp ce Ioana Harabagiu nu va plăti taxa timp de trei luni.

Ultimul succes al sportivilor acestui club a fost obţinut zilele trecute, la „Cupa Iernii”, competiţie naţională pe care au găzduit-o şi la care au au participat 12 cluburi.

Rezultatele individuale au plasat Viva Sport pe primul loc în clasamentul general al cluburilor, cu 143 de puncte, dublu faţă de grupările situate pe locul doi şi trei, Atena Constanţa (70 p) şi Bucharest Sport Club (65 p).

Citit 1516 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Decembrie 2012 14:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.