Haos la Oţelul! Acţionarii au limitat aproape total puterea de decizie a conducerii executive

Haos la Oţelul! Acţionarii au limitat aproape total puterea de decizie a conducerii executive
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zilele trecute reprezentanţii TNG, companie ce deţine pachetul majoritar de acţiuni al SC FC Oţelul Galaţi, au venit în Galaţi şi, conform unor surse din cadrul clubului, au ridicat de la sediu computerele şi documentele existente. În aceste condiţii, directorul general Narcis Răducan şi toţi ceilalţi din conducerea executivă nu mai au practic putere de decizie. Deja s-a făcut şi o primă concediere, cea a directorului de marketing Dragoş Ghiuţă.

TNG este o companie ce îl are ca acţionar majoritar pe Dan Grigore Adamescu, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România.

Astfel, Oţelul este din nou în aceeaşi situaţie ca înaintea preluării de către TNG, când activitatea conducerii administrative era blocată de către acţionarii de atunci.

Pe diverse canale mediatice se vehiculează varianta instalării lui Dinu Gheorghe la conducerea clubului.

Singura certitudine este că cele patru transferuri perfectate în ultimele săptămâni (Zaharia, Astafei, Vancea şi Gazale) sunt în totalitate finalizate, fiind făcute şi plăţile de rigoare, conform surselor noastre, În ultimele zile se zvonise că transferul lui Astafei ar fi în pericol de nu se mai efectua pentru că nu s-ar fi plătit sumele convenite între cluburi.

Citit 4537 ori Ultima modificare Marți, 01 Ianuarie 2013 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.