FCM Dunărea pregăteşte transferuri pentru retur. Vezi aici cine este primul jucător achiziţionat
Foto: Bogdan Olaru, noul portar de la Dunărea

FCM Dunărea pregăteşte transferuri pentru retur. Vezi aici cine este primul jucător achiziţionat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei de la Dunărea Galaţi vor ca în returul ligii secunde echipa să aibă rezultate mult mai bune decât în tur, bilanţul din prima jumătate a campionatului plasându-i pe un modest loc 9. În consecinţă, se va încerca fortificarea lotului antrenant de Vali Stan, fiind demarate negocierile pentru mai multe transferuri. Prima achiziţie a fost deja perfectată, fiind vorba de portarul gălăţean Bogdan Olaru, care a crescut la juniorii Oţelului, a jucat apoi la Politehnica Galaţi, iar în prima parte a campionatului ligii secunde la FC Maramureş Baia Mare.

Conform preşedintelului Auraş Braşoveanu, se mai doresc cel puţin alte trei transferuri. „Avem discuţii avansate pentru alţi trei jucători. Mai sunt şi alte echipe care s-au arătat interesate de ei, de aceea aşteptăm să le concretizăm înainte de a face public numele acestora”, a declarat Braşoveanu.

Reunirea lotului după vacanţă este programată la începutul săptămânii viitoare, pe 14 ianuarie, în primele zile urmând să se facă vizita medicală în paralel cu antrenamente de reacomodare la efort. Pe 4 februarie se intenţionează începerea unui stagiu de pregătire centralizată la munte, cel mai probabil la Câmpulung Moldovenesc, iar la întoarcerea de la munte se doreşte disputarea mai multor jocuri de verificare.

 

Citit 1480 ori Ultima modificare Luni, 07 Ianuarie 2013 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.