Adversari de Liga Campionilor pentru Oţelul în cantonamentul din Spania

Adversari de Liga Campionilor pentru Oţelul în cantonamentul din Spania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Viorel Tănase a stabilit programul pregătirilor din acest intersezon, trupa roş-alb-albastră urmând să efectueze două stagii de pregătire centralizată, la Poiana Braşov şi Marbella (Spania). Elevii lui „Tase” se vor pregăti în Galaţi, de mâine până miercuri, joi fiind programată plecarea către Poiana Braşov, locaţia primului cantonament, care va dura 12 zile.

Oţelul va disputa primele partide amicale abia în cel de-al doilea cantonament, programat între 3 şi 21 februarie, în Spania, la Marbella, acolo unde gălăţenii vor lua parte la două turnee (câte trei meciuri) cu adversari puternici. Şi-au anunţat prezenţa echipe de top din Rusia sau Ucraina, cu performanţe chiar şi în plan european. Tragerea la sorţi va avea loc în următoarele zile, gălăţenii putând avea ca adversare formaţii precum Şahtior, Zenit, Rubin Kazan sau Dinamo Moscova.

În afara celor şase jocuri din turnee, conducerea gălăţenilor a mai perfectat şi un alt joc test, cu Spartak Moscova, vicecampioana Rusiei care a participat în actuala ediţie a Ligii Campionilor, într-o grupă cu Barcelona, Benfica şi Celtic.

„Vom avea parte de adversari puternici în Spania, vrem să ne pregătim cât mai bine pentru că suntem angrenaţi pe două fronturi. Trebuie să păstrăm lucrurile bune din finalul de campionat şi să reparăm ceea ce am greşit”, a spus Viorel Tănase.

Primul joc oficial pentru Oţelul din 2013 este programat pe 2 martie, în campionat, cu Petrolul Ploieşti, echipă cu care gălăţenii se vor duela şi în semifinalele Cupei României, pe 17 aprilie la Galaţi şi 22 mai la Ploieşti.

Citit 2213 ori Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2013 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.