Derbi în Divizia A2 la volei masculin: Arcada, meciul revanşei în faţa Rapidului

Derbi în Divizia A2 la volei masculin: Arcada, meciul revanşei în faţa Rapidului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acest weekend oferă iubitorilor voleiului din Galaţi două meciuri foarte interesante din divizia secundă, plus alte două din campionatul juniorilor, la fete fiind vorba de derbiul local.

Cap de afiş este derbiul Seriei Est din eşalonul secund, între echipele masculine Arcada Galaţi şi Rapid Bucureşti, care va avea loc în sala „Florin Balaiş”, sâmbătă, de la ora 11.00. În tur, bucureştenii au produs singura înfrângere din acest campionat (Divizia A2) pentru Arcada (scor 3-2), aşa că este lesne de înţeles cu câtă nerăbdare aşteaptă revanşa elevii antrenorului Marian Apostu.

În clasamentul la zi, Arcada are 10 victorii şi o singură înfrângere şi conduce lejer celelalte şapte echipe din serie, fără niciun fel de griji în privinţa calificării la barajul de promovare.

În competiţia similară feminină, în sala „Siderurgistul”, sâmbătă, de la ora 12,00, fetele de la CSU primesc replica celor de la CSM Focşani. În tur, vrâncencele s-au impus foarte clar (cu 3-0), iar as elevele antrenoarei Ileana Berdilă vor juca cu gândul la revanşă. În cursul acestei săptămâni, „studentele” au obţinut o preţioasă victorie la Botoşani: 3-2 cu ProVolei, după ce au fost conduse cu 2-1. Acest lucru demonstrează că gălăţencele manifestă o bună formă sportivă după vacanţa competiţională de iarnă, iar acest lucru le face să se gândească numai la victorie.

Duminică este programat şi derbiul local din campionatul junioarelor, în Sala „Siderurgistul”, de la ora 11,00. Se vor confrunta echipele gălăţene Donaris şi CSS, ocupantele locurilor II şi III în clasamentul seriei, într-un meci restanţă din prima parte a campionatului.

Tot duminică, juniorii de la CSS vor juca pe teren propriu, cu CSS Buzău, în sala de la „Gh. Asachi”, ora 12,00.

Citit 855 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2013 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.