Se conturează lotul pentru retur: Grigoraş, prezentat oficial la Oţelul

Se conturează lotul pentru retur: Grigoraş, prezentat oficial la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Grig” a fost anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, pe postul de antrenor principal la clubul roş-alb-albastru * Conducerea clubului a mai perfectat un transfer, iar până duminică va fi definitivat şi lotul pentru partea a doua a sezonului


Alături de directorul general al FC Oţelul Narcis Răducan şi directorul adjunct Ilie Hagioglu, noul antrenor al gălăţenilor, Petre Grigoraş, a fost anunţat oficial în funcţie, chiar dacă actele nu au fost încă semnate.

 „Este un moment important pentru echipă odată cu numirea lui Grigoraş, dar îi mulţumim lui Tase pentru colaborare. Nu trebuia ratată şansa de a lucra cu Grig. Este important că avem şanse să ne îndeplinim obiectivul, sper să trăim clipe fericite din nou şi să deschidem sala de trofee. Sunt convins că împreună cu suporterii vom aduce echipa acolo unde îi e locul”, a precizat Narcis Răducan.

Primit cu urale de cei peste 300 de fani care s-au strâns în curtea stadionului, Grigoraş a declarat că se simte ca acasă la Galaţi şi că are ca obiectiv principal să cucerească cel puţin un trofeu cu Oţelul. „Am rămas întotdeauna în relaţii bune cu cei de la Galaţi. Sper să fie colaborare cel puţin la fel de lungă ca şi precedenta, dar cu rezultate mai bune. Situaţia actuală din clasament nu e deloc bună, dar data trecută când am preluat echipa era mult mai grav. Avem şansa să ajungem în Europa prin intermediul Cupei României şi trebuie să profităm de acest aspect. În plus, îmi doresc să ridicăm şi nivelul jocului. De obicei n-am luat echipe de pe locul 1 şi să le duc pe 10, aşa că sper să fac treabă bună”, a spus „Grig”.

Împreună cu Grigoraş au sosit la Galaţi pentru a completa staff-ul tehnic şi secunzii Marian Dinu şi Dan Moţei, iar Ion Balaur şi Ionel Tămăşanu vor ocupa în continuare aceleaşi funcţii, antrenor secund, respectiv preparator fizic.

A semnat Marquinhos, urmează Antunes şi Curelea

În aceeaşi zi cu instalarea lui Petre Grigoraş în funcţia de antrenor, conducerea clubului gălăţean a anunţat încă un transfer, mijlocaşul brazilian Marquinhos (20 de ani) semnând un contract valabil pe patru sezoane cu gruparea gălăţeană. „A semnat Marquinhos, un mijlocaş foarte talentat şi foarte tânăr, iar până la plecarea în Spania vom pune la punct detaliile contractului şi cu celălalt brazilian, fundaşul dreapta Joao Felipe Antunes”, a spus Răducan, care a comentat şi situaţia lui Curelea. „Noi ni-l dorim, dar aşteptăm să-şi rezolve situaţia cu cei de la Sportul”. La fel ca şi cei doi brazilieni, Curelea se afla încă de ieri în Galaţi. „Vrem să aducem jucători de calitate, nu contează că au plecat mai mulţi faţă de cei veniţi, importantă e calitatea”, a precizat Răducan.

În plus, clubul gălăţean a semnat un protocol cu compania de impresariat PM Foot, una dintre cele mai importante firme de acest gen din America de Sud. Oţelul va avea astfel prioritate la transferarea jucătorilor manageriaţi de PM Foot.

Citit 1842 ori Ultima modificare Vineri, 01 Februarie 2013 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.