Venirea lui Grigoraş, norocul lui Stromajer! Slovenul a revenit la prima echipă

Venirea lui Grigoraş, norocul lui Stromajer! Slovenul a revenit la prima echipă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Slovenul Jaka Stromajer, căruia i se comunicase pe 17 ianuarie că nu mai face parte din planurile clubului şi a fost trimis la echipa satelit, a primit o nouă şansă odată cu venirea lui Petre Grigoraş la conducerea tehnică a Oţelului. Astfel, Stromajer a revenit la antrenamentele primei echipe şi va face deplasarea în stagiul de pregătire din Spania. Decizia nu este foarte suprinzătoare, având în vedere că slovenul a avut evoluţii apreciate cât timp s-a aflat sub bagheta lui Grigoraş, în perioada petrecută de cei doi la Pandurii Tg. Jiu.

Narcis Răducan, directorul general al FC Oţelul, a confirmat că Grigoraş este cel care i-a oferit o nouă şansă lui Stromajer. „Din discuţiile avute cu antrenorul, aşa cum este natural să fie la orice echipă, s-a ajuns la concluzia că în retur jucătorul poate fi util echipei, mai ales că Grig mai lucrase cu el şi îi ştie posibilităţile”, a declarat Narcis Răducan.

 

Băjenaru, scos din lot

În schimb, mijlocaşul Liviu Băjenaru, venit la Oţelul cam în acelaşi timp cu Stromajer, vara trecută, nu mai face parte din planurile clubului şi nu va mai face deplasarea în cantonamentul din Spania, el urmând să se pregătească deocamdată cu Oţelul II. „Băjenaru deocamdată va rămâne acasă. Mai are contract cu noi, este la dispoziţia clubului şi în perioada următoare vom lua o decizie, nu este exclus chiar să revină în lot”, a explicat Răducan.

Oţelul va pleca duminică în Spania, urmând să participe la două turnee amicale în Marbella. Primul joc test este programat luni,  4 februarie, cu Dinamo Kiev.

Citit 1380 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Februarie 2013 14:10

3 comentarii

 • postat de smecher
  Duminică, 03 Februarie 2013 23:37
  adevarul este ca tine mult la el grigoras si iti dai seama ca nici in ruptul capului nu l-ar ceda trebuie sa ii redea increderea si in felul acesta va reusi sa se adapteze si sa poata inscrie acum depinde de el ce va face oricum daca vor fi neintelegeri atunci e posibil sa plece ca doar nu i-o fi rusine mie imi pare rau de inkango ca a plecat ceilalti nu ma priveste a fost decizia lor de a pleca si gata sa fie sanatosi
  0
  0
  Raportează
 • postat de marius
  Duminică, 03 Februarie 2013 09:01
  Nu stiu care au fost considerentele pentru care a fost scos din lot Liviu,insa in 80 % din evolutiile lui a cam fost decisiv.Nu mai punem ca la goluri inscrise este peste Jaka,cel care nu a facut nici un meci bun in tricoul Otelului.Dar vom vedea,este decizia lui Grig.
  0
  0
  Raportează
 • postat de DoRmi
  Sâmbătă, 02 Februarie 2013 20:44
  Multe, foarte multe semne de intrebare pentru aceasta pauza competitionala!?!
  Iar atunci cand dispare unul, apare altul !!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.