Veteranii hocheiului n-au astâmpăr! Surpriză, Nuţu s-a întors pe gheaţă!
Foto: La 45 de ani, Andrei Nuţu s-a echipat din nou şi a intrat la joc

Veteranii hocheiului n-au astâmpăr! Surpriză, Nuţu s-a întors pe gheaţă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce nebunie! După ce, în urmă cu o săptămână, cel mai longeviv hocheist român în activitate, Cătălin Geru (43 de ani), n-a mai ţinut cont de hernia de disc care-l sâcâie şi s-a băgat la joc pentru a-şi ajuta echipa într-un moment dificil, după un eşec cu Sportul, sâmbătă seară a urmat o altă surpriză de proporţii. Geru şi-a pierdut titlul de „cel mai longeviv” în faţa prietenului şi coechipierului de o viaţă. S-a întors pe gheaţă, la zece luni după meciul de retragere! Da, la 45 de ani (îi aniversează în martie), Andrei Nuţu a jucat pentru CSM Dunărea!

În primul meci din dubla cu Progym Gheorgheni, adversar direct în duelul pentru locul doi, calificant, din grupa de baraj pentru accesul în semifinalele Ligii Naţionale, Dunărea Galaţi îşi refăcuse celebra tripletă: portarul Radu Viorel (42 de ani) - Geru - Nuţu. Cum să reziste adversarul în faţa unor astfel de oameni pentru care hocheiul înseamnă totul? Geru a înscris primele două goluri, Nuţu a punctat cu un assist la ultima reuşită a meciului şi Dunărea câştiga cu 6-4.

Duminică, în al doilea joc, victorie şi mai clară, scor 7-2, cu Nuţu marcator al ultimului gol.

„M-a rugat antrenorul Marius Trandafir să-i ajut în aceste două meciuri, decisive pentru calificare. N-a fost foarte greu să mă convingă, atât timp cât la meciuri stăteam cât mai sus în tribună, departe de bancă, să nu ajung prea repede la vestiar şi să cedez tentaţiei de a juca. Am făcut vizita medicală, o săptămână de antrenamente şi la joc. Avusesem grijă de mine, nu m-am îngrăşat deloc, doar de încă o săptămână în plus de antrenamente parcă aş mai fi avut nevoie”, a sintetizat Andrei Nuţu povestea revenirii sale pe gheaţă. Deocamdată, doar pentru aceste două jocuri. Doar deocamdată, însă cu aceşti nebuni frumoşi ai sportului gălăţean orice e posibil!

Citit 1344 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2013 20:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.