Hocheiştii de la CSM Dunărea Galaţi au urcat pe loc calificant în semifinale

Hocheiştii de la CSM Dunărea Galaţi au urcat pe loc calificant în semifinale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea Galaţi a profitat de înfrângerile celor de la SC M. Ciuc II în faţa liderului, Steaua (42 puncte), şi a urcat pe locul doi în clasamentul grupei de baraj pentru accesul în semifinalele Ligii Naţionale, conducătorii clubului estimând că sunt şanse mari să se păstreze această clasare până la final. În urma celor două victorii de la sfârşitul săptămânii trecute de pe teren propriu cu Progym, la finalul turului echipa gălăţeană a acumulat 30 de puncte în clasamentul grupei, distanţându-se considerabil de formaţia din Gheorgheni, avansul fiind de 10 puncte.

Teoretic, în acest moment principala ameninţare o reprezintă formaţia secundă a celor de la SC Miercurea Ciuc, care se află pe locul trei cu 26 de puncte. De menţionat că atât Progym cât şi M. Ciuc II au câte două jocuri mai puţin disputate, fiind vorba de confruntarea directă dintre aceste două echipe amânată în urmă cu două săptămâni.

În retur, Dunărea ar urma să joace toate meciurile în deplasare, instalaţia de gheaţă de la patinoar fiind oprită pentru organizarea galei de box din 22 februarie. „O să solicităm amânarea meicurilor cu Steaua, din 23 februarie, sperând că cei din Primărie ne vor aproba repornirea instalaţiei şi astfel să putem juca acasă. Avem şanse reale să fim şi în acest an între primele patru echipe ale campionatului şi ne vom bate să le fructificăm”, ne-a declarat Mihai Brandabur, director al CSM Dunărea.

Următoarele două jocuri ar fi trebuit să fie susţşinte în deplasare cu SC M. Ciuc II, pe 17 şi 17 februarie, însă au fost amânate la cererea ciucanilor, ce au mulţi hocheişti în echipa naţională ce va participa la FOTE. Dacă şi meciurile cu Steaua se vor amâna, cei de la Dunărea vor avea următoarele meciuri tocmai peste o lună, pe 9 martie, cu Sportul în deplasare.

Citit 857 ori Ultima modificare Marți, 05 Februarie 2013 14:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.