Handbal feminin: Danubius Galaţi se îndreaptă spre liga secundă!
Foto: Foto: http://www.hcdanubius.ro

Handbal feminin: Danubius Galaţi se îndreaptă spre liga secundă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de handbal Danubius, finanţată de Primăria municipiului Galaţi, este cu un picior în divizia a doua. Într-un meci decisiv pentru supravieţuirea în Liga Naţională, Danubius a pierdut pe teren propriu în faţa unei contracandidate, SCM Universitatea Craiova, scor 29-30.

Pe parcursul confruntării de duminică dimineaţă, oltencele au condus doar de trei ori (0-1, 21-22 şi 29-30), dar asta nu le-a reţinut să plece de la Galaţi cu toate punctele puse în joc.

În urma acestui rezultat, doar o minune mai poate salva gruparea locală de la retrogradare. După meciurile etapei a XIII-a, Galaţiul ocupă ultimul loc (singurul retrogradabil), cu 3 puncte, în timp ce Ploieştiul este pe poziţia a 10-a (7 puncte), iar Craiova cu 9 puncte pare lipsită de orice griji în privinţa retrogradării.

Motivele acestui dezastru sunt multiple. Lipsa de formă a unor jucătoare cu experienţă, ratările exasperante în situaţii clare de gol, dar şi prestaţia conducerii clubului. Dacă în perioada de iarnă toate adversarele Danubiusului din subsolul clasamentului s-au întărit, la Galaţi nu a ajuns nicio jucătoare valoroasă care să poată ajuta echipa în meciurile decisive.


Danubius Galaţi – SCM Craiova 29-30 (16-14)

Etapa a XIII-a a Ligii Naţionale feminine;

Danubius: Cristina Bobeică, Ramona Ciontu, Dana Ancerencu – Iryna Glibko 14 goluri, Yulia Zaremba 7, Cătălina Cioaric 3, Irina Lazarin 3, Daciana Curtean 1, Delia Mărginean 1;

Aruncări de la 7m: Danubius - 8 (7 transformate); Craiova 4 (3). Minute de eliminare: 6 – 4.

Citit 2085 ori Ultima modificare Duminică, 10 Februarie 2013 14:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.