Concurs de înot cu tribune arhipline: Gălăţenii, pe podium la Izvorani

Concurs de înot cu tribune arhipline: Gălăţenii, pe podium la Izvorani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copiii de clubul gălăţean Viva Sport au reuşit să se numere printre premianţii uneia dintre cele mai tari competiţii pentru înotătorii din categoriile de vârstă 8 - 10 ani. „Cupa de iarnă” a avut în weekendul trecut în bazinul din Centrul Olimpic de la Izvorani, cu un număr record de participanţi: peste 400 de copii de la 20 de cluburi. O mare surpriză a fost numărul foarte mare de spectatori, în tribunele arhipline aflându-se în jur de 1.500 de privitori, astfel că cei mai mulţi dintre sportivi au avut de depăşit şi emoţiile primului lor concurs desfăşurat într-o asemenea atmosferă.

Viva Sport Club a avut în concurs 17 copii, majoritatea înregistrând în probele individuale recorduri personale. Cea mai bună clasare au reuşit-o fetele născute în 2004 în proba de ştafetă 4 x 50 metri mixt, echipa formată Alexia Cazan, Elena Mândru, Vicenţia Stroe şi Ioana Harabagiu termând cursa pe loucl doi. Pe podiumul de premiere a urcat şi Alexandru Mazilu (8 ani), clasat al treilea în proba de 50 metri bras.

În următorul week-end, înotătorii gălăţeni vor participa la un nou concurs în Bucureşti, de data aceasta rezervat celor mici, născuţi în 2006 şi 2007. „Cupa Prichindel” se va desfăşura în piscina Tenis Club Sport, iar Viva Sport a anunţat că vor înscrie în concurs 15 copiii.

Citit 1548 ori Ultima modificare Marți, 19 Februarie 2013 11:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.