Probleme la legitimarea lui Curelea

Probleme la legitimarea lui Curelea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atacantul de 28 de ani Costin Curelea (foto), ultima oară la Sportul Studenţesc, s-a pregătit în cantonamentul din Spania cu Oţelul, pentru care a şi evoluat în trei din cele şase partide amicale susţinute în perioada stagiului de pregătire, dar cu o săptămână înaintea reluării campionatului nu se ştie sigur dacă va putea fi legitimat.
Acordul primit de la Trans Narva (Estonia) pentru a fi folosit în partidele amicale de gălăţeni a expirat, iar Curelea, neplătit de mai bine de un de clubul bucureştean, aşteaptă o decizie finală a cazului său în această săptămână de la Tribunalul Sportiv de Arbitraj (TAS), fiind posibil să primească în prealabil o licenţă temporară de la FIFA pentru a putea juca. În plus, au apărut şi alte echipe din Liga I interesate de semnătura atacantului, care a şi marcat un gol pentru Oţelul în Spania, în amicalul cu Atletico Paranaense, scor 1-1.
„Acordul pe care l-am primit pentru a-l lua pe Costin Curelea în pregătiri a încetat. Situaţia jucătorului va fi lămurită în curând de către TAS, dar până atunci nu îl mai putem avea în pregătire. Noi i-am făcut o ofertă consistentă jucătorului, însă la o licitaţie la care participă Vasluiul şi Petrolul, şansele noastre sunt diminuate”, a declarat Narcis Răducan, directorul general al FC Oţelul. Dosarul jucătorului a fost depus atât la TAS, cât şi la FIFA, iar până la meciul cu Petrolul ar trebui să primească un răspuns.
Altfel, delegaţia gălăţenilor revine în ţară, în noaptea asta, după aproape trei săptămâni de pregătire în Spania, acolo unde au disputat şi şase partide amicale. Oţelul a câştigat un singur meci, scor 1-0 cu Ludogorets, a remizat de două ori, 1-1 cu Atletico Paranaense şi Torpedo Kutaisi, pierzând alte trei partide, 0-1 cu Dinamo Kiev, 0-4 contra Rapidului şi 1-2 cu Spartak Moscova.

Citit 1908 ori Ultima modificare Duminică, 17 Februarie 2013 17:44

5 comentarii

 • postat de Sictir, conducere de kkt !
  Luni, 18 Februarie 2013 11:17
  O fi Grigoras profi dar unde-l puneti ? in atac ? in aparare? la mijloc ? Aaaa ! Nu joaca el in echipa ?!? Ptiuuu ! Si eu care credeam ca prin aducerea lui Grig vor fi suplinite toate posturile deficitare ..... !?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de TOM
  Luni, 18 Februarie 2013 09:44
  NE ASTEAPTA VREMURI GRELE ! ECHIPA NU ARATA CHIAR NIMIC ! IN NADEJDEA NOROCULUI STII TREABA CU ULCIORUL ! APARAREA E VRAISTE !
  0
  0
  Raportează
 • postat de valentin
  Luni, 18 Februarie 2013 08:34
  nu cred ca omul curelea seamana la caracter cu omul siman.nu cred.ca costin ar fi un oportunist si va semna cu altcinevea dupa ce conducerea otelukui i-a intins o mana de salvare. si ma mai intreb ce cauta porumboiu in ac problema cand se stie ca jucatorul este cu otelul in pregatire.alt oportunist este cel de la ploiesti care a distrus o alta echipa la cluj.costine i-ti dau un sfat: stai la otelul ca aici ai o conducere serioasa si ai stabilitate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de katalinkostel
  Luni, 18 Februarie 2013 05:37
  Nu intleg de ce a fost luat in pregatiri daca semnatura lui nu a fost 100% sigura.Pentru ce am mai cheltuit bani cu el?
  0
  0
  Raportează
 • postat de a
  Duminică, 17 Februarie 2013 19:35
  sa imi bag p..a in ofertele voastre, daca il mai pierdeti si pe asta vai mama voastra...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.