Petre Grigoraş nu va sta pe banca Oţelului la meciul cu Petrolul

Petre Grigoraş nu va sta pe banca Oţelului la meciul cu Petrolul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Petre Grigoraş, care încă nu a semnat contractul cu Oţelul pentru că la club sunt probleme în relaţia cu patronatul şi nu are garanţia unui proiect solid, va pregăti echipa pentru primul meci oficial al anului, cel de duminică cu Petrolul de pe teren propriu. Însă, neavând un contract cu FC Oţelul, el nu-şi va conduce echipa de pe bancă la acest meci, rolul său urmând să fie preluat fie de directorul sportiv Gabriel Viglianti, fie de unul dintre antrenorii secunzi, conform declaraţiei directorului general al FC Oţelul, Narcis Răducan.

Petre Grigoraş intenţionează să ia o decizie la începutul săptămânii viitoare, împreună cu Narcis Răducan având programată pentru luni o întâlnire cu patronul Dan Grigore Adamescu, care acum este plecat din ţară.

Citit 1609 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2013 12:58

2 comentarii

 • postat de apollodor
  Sâmbătă, 23 Februarie 2013 06:13
  O SIMPLA INTREBARE CU UN RASPUNS CONCRET :CAND A FACUT STAGIUL DE PREGATIRE IN SPANIA DOMNUL GRIGORAS NU STIA CA SUNT PROBLEME CU POTLOGARUL DE ADAMESCU. ACUM LA MEBIUL CHEE CU PETRULUL PLOIESI CU SIGURANTA DACA VA LIPSI DE PE BANCA TEHNICA A ECHIPEI I SE VA REPROSA PE BUNA DREPTATE DEZINTERESUL ,ASA CA AR CAM TREBUI SA SE GANDEASCA FIINDCA SI EL POARTA O MARE VINA FIIND MULT PREA CREDUL CU JIGODII A LA ADAMESCU CARE AR TREBUI ALUNGAT CU PIETRE DIN GALATI DE CARE SI-A BATUT PUR SI SIMPLU JOC
  0
  0
  Raportează
 • postat de habib
  Joi, 21 Februarie 2013 13:21
  ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.