„Luni, întâlnirea decisivă cu Adamescu”: Fără Grig pe bancă la jocul cu Petrolul
Foto: FOTO: Sorin Pană

„Luni, întâlnirea decisivă cu Adamescu”: Fără Grig pe bancă la jocul cu Petrolul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţia clubului gălăţean a rămas incertă după comunicatul emis de fostul director general al Oţelului, Marius Stan, actualul primar al oraşului, în care ridică problema banilor din club, care deşi ar trebui să aibă şapte milioane de euro, salariile nu au fost plătite de mai bine de două luni.

Actualul director general al FC Oţelul, Narcis Răducan a declarat că luni va avea loc o şedinţă lămuritoare cu privire la viitorul clubului. La discuţia cu patronul clubului, Dan Grigore Adamescu, va participa şi antrenorul Petre Grigoraş.

 „Este clar că sunt tensiuni la cel mai înalt nivel, dar sper că se vor rezolva într-un timp cât mai scurt. Luni voi merge la Bucureşti împreună cu antrenorul Petre Grigoraş pentru a purta o discuţie cu patronul clubului. El este momentan plecat din ţară, dar va reveni până luni şi chiar a ţinut să purtăm o discuţie cu privire la viitorul clubului. Sper că vom ajunge la un numitor comun şi vom continua proiectul frumos pe care l-am început”, a spus Răducan.

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că va lua o decizie după întâlnirea cu patronul echipei.

„E o situaţie neprevăzută, am purtat astăzi pentru prima dată o discuţie  telefonică cu domnul Adamescu, luni mă voi prezenta la Bucureşti pentru o discuţie personală cu dânsul şi atunci o să lămurim toate problemele care par să se fi ivit acum, în ultimul moment. Nu ne-am cunoscut până acum. E o uşoara incertitudine şi e clar că problema trebuie lămurită şi asta se face doar discutând cu patronul clubului. Până nu am această discuţie personală, nu pot lua vreo decizie fără nicio acoperire. Ni s-a transmis că echipa va fi susţinută în continuare şi nu va avea probleme financiare, va fi o echipă puternică şi stabilă din punctul acesta de vedere”, a precizat Grigoraş.

 

Fără principal cu Petrolul

 

Pe lângă problemele cu banii întâmpinate la clubul gălăţean, la primul joc oficial din 2013, formaţia roş-alb-albastră nu va avea antrenor principal pe bancă, după ce „Grig” a refuzat momentan să semneze contractul.

„Restanţele vor fi achitate până la ora jocului, aşa că jucătorii trebuie să fie concentraţi la meci. Grigoraş n-a semnat încă, e normal să aştepte ca situaţia clubului să fie stabilă. Nu va sta pe bancă la meciul cu Petrolul, va fi unul dintre secunzi sau poate chiar Viglianti”, a spus Răducan.

 

Citit 1994 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2013 15:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.