Duminică, primul joc oficial al anului pentru Oţelul
Foto: Foto Sorin Pana

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia gălăţeană va disputa prima partidă a sezonului contra celor de la Petrolul, fără a avea antrenorul principal pe bancă, dar şi cu destule absenţe din lot


În ciuda pregătirii intense de la Poiana Braşov şi din Spania, meciul cu Petrolul pare a fi trecut pe plan secund în faţa scandalului iscat în această săptămână. Semnalul de alarmă tras de fostul director general al Oţelului, Marius Stan, actualul primar al oraşului, a stârnit rumoare în jurul fanilor, chiar înaintea primul joc oficial din 2013, cel din etapa a XX-a a Ligii I contra Petrolului, cel mai important adversar al sezonului, având în vedere că tot peste găzari vor da gălăţenii şi în semifinalele Cupei României.

Tensiunile existente la vârful clubului influenţează direct echipa, prima repercusiune fiind absenţa antrenorului principal de pe banca tehnică la jocul cu Petrolul. Grigoraş n-a semnat contractul, aşteptând o întâlnire decisivă cu patronul echipei.

„E un meci important pentru echipă, sper ca băieţii să fie concentraţi 100% la joc. Am mai lipsit de pe bancă, am mai fost suspendat, deci n-ar trebui să fie asta o problemă pentru echipă. Voi avea o întâlnire decisivă cu patronul echipei şi voi vedea apoi ce decizie voi lua cu privire la viitorul meu”, a spus Petre Grigoraş, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei în cantonamentul din Spania, la toate partidele amicale susţinute de Oţelul. Locul său va fi luat pe bancă la jocul de duminică de secundul Ion Balaur, alături de directorul sportiv, Viglianti.

 

„Să rămânem concentraţi”

 

Directorul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, a declarat că echipa n-ar trebui să fie afectată la jocul cu Petrolul, ci să fie concentrată pentru a câştiga prima partidă oficială a anului. „E important să rămânem concentraţi, am mai echilibrat puţin diferenţa dintre noi şi Petrolul prin transferurile din această iarnă, sper să debutăm cu o victorie în acest an. Nu avem o situaţie prea grozavă în clasament, aşa că nu ne permitem să risipim puncte”, a declarat Răducan.

Oţelul va mai întâlni echipa antrenată de Cosmin Contra şi în semifinalele Cupei României, în cele mai importante meciuri ale sezonului, manşa tur pe 17 aprilie, la Galaţi, iar returul la Ploieşti, pe 22 mai.

Altfel, Sîrghi şi Zaharia sunt suspendaţi la jocul de duminică împotriva Petrolului pentru cumulul de cartonaşe galbene, Marquinhos a fost în Brazilia pentru a-şi rezolva problemele cu documentele de şedere, iar Didi şi Popescu sunt incerţi.

Partida Oţelul – Petrolul este programată duminică, de la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct de DigiSport 1.

Citit 1587 ori Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2013 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.