UPDATE Hocheiştii de la Dunărea au câştigat al doilea joc cu Steaua

UPDATE Hocheiştii de la Dunărea au câştigat al doilea joc cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ORA 19,44: Dunărea s-a impus în această seară în al doilea meci cu Steaua, scor 7-2. Pentru calificare în semifinale, echipa gălăţeană este obligată să câştige ambele meciuri din weekend de la Gheorgheni, cu Progym, dar şi de un joc al rezultatelor favorabil. Vom reveni cu amănunte.


Marţi seară, la Bucureşti, echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea Galaţi a pierdut primul meci din cele două programate la mijlocul acestei contra Stelei, din cadrul grupei de baraj pentru calificarea în semifinalele Ligii Naţionale. Dunărea a avut un început de joc perfect, conducând la jumătatea primei reprize cu 2-0, prin golurile marcate de juniorul Anton Popa şi Patrick Rosenberg (şut de penalitate), însă a fost egalată până la prima pauză, iar în următoarele două reprize a fost dominată categoric, Steaua câştigând cu scorul 8-2.

În cealalată partidă de marţi din grupa de baraj, Progym Gheorgheni - CSS HSC M. Ciuc: 1-4

În clasament, Dunărea e pe locul doi cu 39 de puncte, urmată de CSS HSC M. Ciuc, cu doar un singur punct mai puţin faţă de echipa gălăţeană

Miercuri seară, de la ora 17.00, va avea loc al doile joc în care gălăţenii sunt obligaţi să câştige pentru a mai păstra şanse de clasare la final pe locul doi, calificant în semifinale.

Citit 1011 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2013 19:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.