FCM Dunărea, debut pe „Ancora” cu Delta Tulcea

FCM Dunărea, debut pe „Ancora” cu Delta Tulcea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meciurile derbi dintre echipele dunărene din Galaţi şi Tulcea au fost întotdeauna interesante şi pline de neprevăzut, chiar dacă în anumite sezoane au avut clasări mult diferite. De data aceasta FCM Dunărea - Delta (locurile VIII şi VI) este o confruntare deosebit de atractivă, deoarece tulcenii sunt conduşi de gălăţeanul Mihai Ciobanu, care îi cunoaşte foarte bine pe jucătorii de la Dunărea. În plus şi miza jocului este una importantă - gazdele vor să se pună la adăpost de grijile retrogradării, în timp ce tulcenii se gândesc, încă, la un loc din fruntea clasamentului. Privită şi din acest unghi, partida este deschisă oricărui rezultat.

Pentru gălăţeni ar fi un mic inconvenient, faptul că vor susţine primul joc oficial pe terenul de la Stadionul „Zoltan David” (fost „Ancora”), dar poate tocmai de aceea a crescut şi mai mult interesul faţă de această confruntare.

Dunărea s-a antrenat pe terenul propriu, completat cu unul pe noul teren şi vine cu un moral bun după succesul de la Otopeni din etapa trecută (Delta a făcut doar 1-1, acasă). Antrenorul Vali Stan are doar două probleme de lot - fundaşii Florea şi Ghiocel - în rest toată lumea este validă. Întâlnirea de sâmbătă va începe la ora 11,00.

În celelalte meciuri ale rundei a doua a returului mai sunt programate jocurile: Unirea Slobozia - CF Brăila (actual lider al Seriei I), Dinamo II - Sportul Studenţesc, Farul - CS Otopeni, Rapid Suceava - FC Botoşani şi CS Buftea - Săgeata Năvodari.

Din Seria a II-a se evidenţiază partidele: CS Mioveni - U.T. Arad, CSM Rm. Vâlcea - FC Argeş şi Corona Braşov - FC Maramureş.

Citit 1717 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2013 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.