Competiţie la Câmpina în memoria unui gălăţean: Memorialul „Friedrich Schwing” la înot
Foto: O parte dintre gălăţenii care au concurat la Câmpina, veteranul delegaţiiei fiind fostul poloist Gheorghe Stoian (primul din dreapta)

Competiţie la Câmpina în memoria unui gălăţean: Memorialul „Friedrich Schwing” la înot
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adepţii mişcării în apă din zece oraşe ale ţării, printre care s-au aflat şi gălăţenii de la Viva Sport Club, s-au întâlnit în weekendul trecut la Câmpina, cu ocazia unei competiţii din categoria Masters – rezervată înotătorilor de peste 25 de ani, foşti sportivi de performanţă şi nu numai. Iniţiatorul acestei acţiuni, ex-gălăţean Octavian Postolache, a dorit ca această competiţie să fie un omagiu adus celui care cu ani în urmă i-a fost antrenor la Galaţi, astfel că acest concurs s-a desfăşurat sub titulatura „Memorialul Friedrich Schwing”.

Cei de la Viva Galaţi au avut o delegaţie numeroasă, cu 25 de înotători înscrişi în competiţie, toţi reuşind să se claseze pe podium. Au fost prezente şi două din fostele mari campioane ale nataţiei româneşti, Anca Pătrăşcoiu şi Carmen Bunaciu, aceasta din urmă declarându-se încântată de atmosfera din jurul competiţiei. „La Câmpina s-a desfăşurat, pentru prima oară, o competiţie de înot pentru masters (veterani), în memoria antrenorului gălăţean Fredy Schwing! Ne-am bucurat să ne revedem prietenii şi să cunoaştem alţi amatori de mişcare în apă. Cu siguranţă vom reveni acolo, pentru că ne-am simţit minunat! Felicitări tuturor, participanti, organizatori şi suporteri”, a spus Carmen Bunaciu.

Citit 3597 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2013 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.