GALERIE FOTO / Amical luat în serios: Oţelul lui Grigoraş, la turaţie maximă
Foto: Foto: Sorin Pană

GALERIE FOTO / Amical luat în serios: Oţelul lui Grigoraş, la turaţie maximă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia gălăţeană s-a impus de o manieră extrem de categorică în amicalul de sâmbătă contra celor de la CSM Moineşti


Oţelul s-a distrat pe teren în partida test disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu echipa aflată pe locul doi în liga a treia, CSM Moineşti. Pe un ger de crăpa mingea, gălăţenii s-au impus la un scor neverosimil, 10-0 (3-0 la pauză), după ce toţi cei trei candidaţi pentru postul de vârf împins au marcat câte o „dublă”, Paraschiv, Vancea şi Didi, plus Astafei, Stromajer şi Joao Felipe şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, iar unul dintre goluri a fost marcat de Apostu (CSM Moineşti) în proprie poartă. Didi a ratat un penalti obţinut tot de el, fază care a provocat şi autogolul lui Apostu.

Antrenorul Petre Grigoraş a folosit două echipe distincte, câte una pe fiecare repriză, dar nu i-a putut folosi pe Marquinhos şi Tudorie, care au acuzat uşoare accidentări, în timp ce  Ljubinkovici este suspendat pentru meciul cu Steaua şi nu a fost folosit deloc. Postul de fundaş stânga, acolo unde a jucat ca titular Ljubinkovici în toate partidele oficiale de la revenirea lui „Grig”, a fost acoperit de Popescu în prima parte, iar apoi de Murgoci.

“A fost un antrenament reuşit, nu ne-a interesat scorul, cu toate că am reuşit să marcăm mult. Mă bucur că jucătorii au fost concentraţi şi la o asemenea partidă. Am vrut să văd la treabă cât mai mulţi jucători, am schimbat toată echipa la pauză tocmai cu acest scop, dar asta nu înseamnă că una sau alta e cea cu care voi începe meciul cu Steaua. Cu siguranţă că ne-ar bucura un succes cu Steaua, atât pe noi cât şi pe toţi iubitorii de fotbal din Galaţi, dar ca sa câştigăm trebuie să dăm 120 la sută. Mai avem mult de muncă până la meciul cu Petrolul din semifinalele Cupei, dar până atunci ne gândim la ce partide urmează”, a spus Grigoraş.

Sistem schimbat în repriza a doua

Cu toate că, până acum, în toate partidele oficiale de când a revenit Grigoraş pe banca gălăţenilor, trupa roş-alb-albastră a evoluat în sistemul 4-3-3, în partea a doua a jocului cu Moineşti a revenit la 4-2-3-1, pe care l-a folosit în ultimii trei ani. Mutarea a părut a fi eficientă în ceea ce-l priveşte pe Didi, care s-a simţit mult mai bine pe postul din spatele vârfului Vancea, poziţie de pe care a devenit golgheterul Oţelului în ediţia precedentă de campionat, deşi a evoluat doar în retur.

OŢELUL:

Prima repriză: Brăneţ – Cojoc, Sîrghi, Benga, Popescu – Iorga, Giurgiu, Neagu – Astafei, Paraschiv, Gazale.

Repriza a doua: Simaitis – Cârjă, Costin, Sipovici, Murgoci – Filip, Băjenaru – Joao Felipe, Didi, Stromajer – Vancea.

Antrenor: Petre Grigoraş.

Au marcat: Paraschiv (min. 5, min. 10), Astafei (min. 24), Vancea (min. 46, min. 74), Didi (min. 55, min. 64), autogol Apostu (min. 59), Stromajer (min. 77), Joao Felipe (min. 80).

Citit 1329 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2013 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.