Gălăţeanul Alexandru Moroşanu a marcat din nou pentru Naţională

Gălăţeanul Alexandru Moroşanu a marcat din nou pentru Naţională
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atacantul celor de la FCM Dunărea, Alexandru Adrian Moroşanu, a marcat pentru naţionala României Under 18 în primul meci din „dubla” amicală a reprezentativei tricolore împotriva selecţionatei similare a Finlandei. După ce a reuşit să puncteze pentru România contra Statelor Unite şi a pasat decisiv la golul al doilea, juniorul gălăţean a recidivat şi a marcat al doilea gol în două meciuri. Chiar dacă a fost ţinut pe banca de rezerve şi a intrat târziu, în minutul 81, Moroşanu a reuşit un gol de senzaţie printr-un şut de la 30 de metri lateral dreapta! Naţionala României s-a impus cu scorul de 2-0, deşi a evoluat aproape o oră în inferioritate numerică.

Tânărul atacant gălăţean face parte deja din lotul primei echipe la FCM Dunărea şi a devenit decisiv pentru a doua oară consecutiv la selecţionata U18 a României.

„Joacă şi ca vârf împins, dar şi ca atacant retras, la fel de eficient. La cum îl ştiu, cuminte şi muncitor, sunt sigur că nu va rămâne doar la stadiul de mare promisiune”, a spus Aurică Drăgan, antrenor federal zonal.

Cea de-a doua partidă dintre România - Finlanda la categoria Under 18 va avea loc joi, de la ora 14.00, şi va fi transmisă în direct de GSP TV.

Citit 1782 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2013 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.