Deplasare organizată de fani: Cât te costă să mergi la meciul Oţelului de la Constanţa cu Viitorul

Deplasare organizată de fani: Cât te costă să mergi la meciul Oţelului de la Constanţa cu Viitorul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Suporterii Oţelului vor fi alături de echipă şi la deplasarea de la Constanţa, pentru meciul cu Viitorul, de luni, 8 aprilie, de la ora 19.00.

Cei care doresc să-şi urmeze favoriţii până pe litoral o pot face cu doar 10 lei! Banii se folosesc pentru biletul de intrare şi coregrafie, câte 5 lei fiecare. Suporterii Oţelului se întâlnesc duminică, de la ora 17.00, la stadion pentru înscrieri, iar plecarea este programată pentru luni, ora 13.30, de la aceeaşi locaţie. Toţi cei care vor însoţi echipa trebuie să aibă cu ei buletinul şi un material cu însemnele clubului (fular, tricou, eşarfă, etc.).

„Mă bucur şi de faptul că nu ne vor lăsa suporterii singurila Constanţa, ne vor însoţi ca de fiecare dată şi de asemenea vreau să precizez că suntem pe locul patru în topul mediei de spectatori la jocurile de acasă, iar cele trei din faţa noastră beneficiază de un stadion nou. Le mulţumim fanilor noştri, asta înseamnă că reprezentăm un club important”, a spus Narcis Răducan, managerul  general al FC Oţelul.

Prin comparaţie, un drum cu trenul (doar dus) până la Constanţa, îl ajunge aproape 60 de lei pe un fan al Oţelului, iar deplasarea organizată de fani costă doar 10 lei! 

Citit 1963 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.