Petre Grigoraş e la spital, Brăneţ a ajuns acasă

Petre Grigoraş e la spital, Brăneţ a ajuns acasă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două evenimente nefericite au marcat partida de ieri a Oţelului de la Braşov, pe lângă înfrângerea gălăţenilor, scor 2-3. Mai întâi, antrenorul Petre Grigoraş n-a fost prezent la meci, după ce s-a simţit rău, iar în timpul jocului, portarul Cristian Brăneţ s-a accidentat în urma unei ciocniri cu Păun şi a fost transportat la spital.

„Grig” a rămas în Braşov pentru mai multă siguranţă şi investigaţii amănunţine. În funcţie de concluziile acestor noi investigaţii, este posibil să se decidă ca Petre Grigoraş să fie supus unei intervenţii chirurgicală uşoare, de montare a unui stent (tratament de revasculizare care constă în montarea unui mic tub care acţionează ca un schelet şi oferă suport în interiorul arterei coronare afectate).

"Petre Grigoraş este internat la noi în clinică de luni după-amiază, iar astăzi dimineaţă (n.r. - marţi dimineaţă) i s-a făcut o coronarografie. Este în afara oricărui pericol şi cel mai probabil într-o zi-două va fi externat. Acum este la odihnă pentru că are nevoie să stea liniştit", a declarat Adrian Teciu, directorul executiv al Clinicco Braşov.

Celălalt „rănit” al zilei de ieri, Brăneţ se simte mult mai bine şi este în afara oricărui pericol, ba mai mult a făcut parte din delegaţia gălăţenilor la întoarcerea acasă. „Am gâtul umflat şi mă doar puţin capul, dar în rest mă simt bine, nu sunt probleme”, a spus Brăneţ, care a trecut cu brio testele medicilor. Goalkeeperul gălăţean a devenit conştient de locul în care se afla cam la o oră după accidentare, deşi în drum spre ambulanţă a insistat să-şi reia locul în poartă. Brăneţ a fost înlocuit de Grahovac în minutul 32, la scorul de 2-1 pentru formaţia roş-alb-albastră.

Citit 1570 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2013 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.