Oţelul Galaţi, start perfect, joc bun, înfrângere
Foto: Foto: Sorin Pană

Oţelul Galaţi, start perfect, joc bun, înfrângere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O zi începută prost, cu probleme medicale pentru antrenorul Petre Grigoraş, s-a terminat şi mai prost * Oţelul a deschis scorul în minutul 2, a condus cu 2-1, a dominat copios repriza secundă, dar a pierdut meciul de la Braşov


Ziua a început cum nu se poate mai prost pentru delegaţia gălăţeană aflată în Braşov, cu probleme de sănătate pentru antrenorul Petre Grigoraş, tensiune oscilantă. S-a dus la o clinică privată, apoi s-a întors la hotel unde a luat masa de prânz alături de jucători, dar a revenit la clinică în timpul meciului, la recomandarea medicilor, echipa fiind condusă de pe bancă de secundul Marian Dinu.

Murphy probabil a ratat startul acestui meci, Oţelul având un început de meci perfect, cu gol marcat încă din minutul 2 de Sîrghi, reluare lângă bară din apropierea punctului cu var, la o centrare din corner respinsă prost. Gălăţenii au continuat să joace ofensiv, combinativ, dar nu s-a scăpat de problemele defensivei pe centrări din fazele fixe, gazdele egalând relativ repede, în urma unui corner. Degeaba a urmat o pasă filtrantă perfectă dată de Stromajer ce l-a lăsat singur cu portarul la 15 metri pe Filip, mijlocaşul care a finalizat pentru 1-2, cu bară – gol, pentru că FC Braşov a punctat de încă două ori până la pauză la fel ca la prima reuşită, în urma unor centrări din zonele laterale.

Oţelul a reacţionat la scorul de pe tabelă, iar repriza a doua a început cu o ocazie uriaşă a lui Filip (49’), demarcat la fel ca la faza din care a marcat - pasă Astafei, iar de data aceasta portarul Mutu a deviat la câteva degete alături. A continuat cu fundaşii la centrul terenului, asumându-şi riscul expunerii la contraatacurile adversarilor. Stromajer a reluat cu capul peste (66’), Giurgiu a tras pe lângă (67’), dominare totală, cea mai bună repriză din ultima vreme, însă Murphy şi-a amintit de acest meci - o zi începută prost s-a terminat şi mai prost, cu înfrângere.

Emoţii uriaşe la accidentarea lui Brăneţ

Golurile doi şi trei ale gazdelor au fost luate cu Grahovac în poartă, intrat pe teren în minutul 32 în urma accidentării lui Brăneţ. Păun a scăpat singur cu portarul care începuse meciul ca titular, Brăneţ a ieşit şi a respins, dar atacantul l-a lovit cu genunchiul în cap şi a rămas inert pe gazon, câteva secunde bune. Comoţie, dar a redevenit conştient repede şi chiar a cerut să se ducă singur spre ambulanţă.


FC BRAŞOV – OŢELUL 3-2

Meci disputat luni, în etapa a 27-a din Liga I; spectatori 4.000

Au marcat: Buga 10’, Machado 41’, Păun 45’, respectiv, Sîrghi 2’, Filip 17’

FC BRAŞOV: Mutu – Velayos, Cr. Munteanu, Machado, Cr. Ionescu – Viveiros, Mateiu, Olteanu (Batin 21’), Dias, Popa (Păun 29’) – Buga (Moraru 82’). Antrenor Adrian Szabo.

OŢELUL: Brăneţ (Grahovac 32’) – Cojoc, Sîrghi, Costin, Murgoci – Neagu (Didi 73’), Filip, Giurgiu – Iorga, Astafei (Vancea 67’), Stromajer. Antrenor Marian Dinu.

Cartonaşe galbene: Costin 40’, Cojoc 84’/ Dias 63’, Viveiros 69’, Mutu 90’, Munteanu 90’+1

Arbitru: Teodor Crăciunescu (Rm. Vâlcea) – asistat de Bogdan Velicu (Bucureşti) şi Vlad Bârleanu (Bucureşti)

Citit 1603 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2013 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.