Adamescu ar vrea să mute Oţelul în alt oraş, iar în replică se discută despre venirea clubului lui Hagi la Galaţi

Adamescu ar vrea să mute Oţelul în alt oraş, iar în replică se discută despre venirea clubului lui Hagi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dupa ce Marius Stan a devenit primarul Galatiului şi acţiunile FC Oţelul SA au fost preluate de societatea TNG, unde omul de afaceri Dan Adamescu deţine pachetul majoritar, situaţia tensionată în care se afla clubul părea că a dispărut, însă liniştea nu a durat decât câteva luni.

Disensiunile au apărut după ce Marius Stan a acuzat că au dispărut cele şapte milioane de euro ce existau în conturile clubului în momentul preluării de către TNG. Conflictul s-a acutizat, ajungându-se să se vorbească despre diverse scenarii apocaliptice. Conform Prosport, Dan Adamescu ar intenţiona să mute echipa la Voluntari, după ce până acum se mai zvoniseră alte câteva posibile destinaţii: Mogoşoaia, Piteşti sau stadionul Cotroceni din Bucureşti.

În replică, Stan îşi pregăteşte un plan de rezervă, surse apropiate acestuia susţinând că există discuţii serioase privind mutarea întregii Academii Gheorghe Hagi la Galaţi, inclusiv a echipei de primă ligă Viitorul, Hagi dorind să-şi mute această afacere din Constanţa, unde nu este sprijinit de autorităţi.

Citit 2507 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2013 20:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.