"Grig" a ieşit din spital şi va reveni la echipă peste minim trei săptămâni

"Grig" a ieşit din spital şi va reveni la echipă peste minim trei săptămâni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Petre Grigoraş, antrenorul principal al echipei de fotbal Oţelul, se simte bine şi vineri a fost externat din clinica de cardiologie Clinicco din Braşov, acolo unde miercuri a fost supus unei intervenţii chirurgicale, medicii implantându-i un stimulator cardiac.

Firesc, momentul dificil prin care a trecut l-a marcat: „Ai impresia că eşti puternic, zici că ai lumea la picioare, dar abia când ajungi să stai în faţa cuţitului realizezi că doar sănătatea şi familia contează cu adevărat”.

Din fericire, starea de spirit este foarte bună, putând chiar să glumească pe seama acestei situaţii. „Mă simt bine, voi fi în concediu medical trei săptămâni. Nu ştiu când o să revin la echipă, vom vedea în funcţie de ce vor spune medicii când voi reveni la control. Mi s-a spus că într-o lună – două o să fiu ca înainte de operaţie, ba chiar mai puternic, doar la aruncarea greutăţii probabil nu o să mă pot băga”, ne-a spus, telefonic, Petre Grigoraş.

Conform conducătorilor clubului, la întoarcerea lângă echipă i se va propune un nou contract, pe o perioadă mai lungă. „Îl apreciem foarte mult şi intenţionăm să-i propunem, atunci când va reveni, un contract pe termen mult mai lung, chiar pe viaţă dacă se poate”, a declarat Remus Pascu, director executiv FC Oţelul.

Citit 995 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2013 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.