Iorga e “prea scump”, dar Steaua s-a reorientat către Neagu de la Oţelul

Iorga e “prea scump”, dar Steaua s-a reorientat către Neagu de la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionuţ Neagu, mijlocaşul central al Oţelului, a devenit noua ţintă a Stelei, după ce oficialii bucureşteni au dat greş în tentativa de a-l transfera pe Iorga, al cărui preţ de aproximativ 1 milion de euro a fost considerat prea mare.

„Avem nevoie mare de un mijlocaş central. Chiar dacă nu putem să-l luăm pe Nistor, sunt destule soluţii în campionatul nostru, Neagu e un jucător care-mi place”, a spus George Becali, finanţatorul Stelei.

În vârstă de 23 de ani, Neagu este de patru sezoane om de bază al Oţelului şi se află în anturajul echipei naţionale. La fel ca şi Iorga, mijlocaşul gălăţean a fost urmărit şi de echipe din străinătate, printre care şi francezii de la Toulouse. Surse din cadrul clubului susţin că sunt şanse mari ca Neagu să plece la Steaua din vară, dar numai în condiţiile cerute de gălăţeni.

„Avem jucători interesanţi pentru mai multe echipe, inclusiv din străinătate. Asta nu înseamnă că ei vor pleca în orice condiţii. Iorga şi Neagu sunt doi jucători tineri, valoroşi, de perspectivă şi e normal să fie atractivi pentru un transfer”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul.

Citit 1893 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2013 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.