FCM Dunărea Galaţi – punct mare obţinut în Capitală
Foto: Foto: Sorin Pană

FCM Dunărea Galaţi – punct mare obţinut în Capitală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dunărenilor le merge bine cu Tavi Grigore. De când la cârma echipei a fost instalat fostul petrolist lucrurile merg excelent la echipa din eşalonul al doilea. A câştigat la Suceava, a bătut Farul la scor şi acum a adus un punct din Capitală. Şapte puncte din nouă, iată o performanţă care a pus, oarecum, echipa la adăpost de grijile retrogradării. După cum s-au desfăşurat „ostilităţile” cu Dinamo II, oaspeţii se pot considera nemulţumiţi. „Am dominat majoritatea timpului, am avut şi ocazii, însă tabela s-a încăpăţânat să rămână neatinsă. Cea mai clară situaţie de a înscrie a avut-o Chipirliu (min. 15) şutul său fiind rezolvat in extremis de portarul dinamovist. Dar să nu-l mâniem pe Cel de Sus, punctul cucerit în acest meci are valoarea lui, care la finalul campionatului ne va ajuta, cu siguranţă”, ne-a declarat tehnicianul dunărenilor. Să reamintim că în tur, la Galaţi, Dunărea s-a impus foarte clar, cu 3-0.

Grigore a trimis în teren un „unsprezece” apropiat celui care a învins Farul, cu 4-1, în etapa precedentă. Nu a putut fi folosit Cucu - accidentat, în rest echipa a prezentat următoarea alcătuire: Olaru – Cristescu, Panait, Şomodean, Cristea – Chebac, Negoescu – Voicu, Chipirliu, Apostol – Enache. Au mai intrat Ousmane Gueye, Radu şi Grosu.

A arbitrat „trioul”: Florin Costin Dan (Olteniţa) – asistat de Ionel Dumitru (Ilfov) şi Marius Badea (Rm. Vâlcea).

În runda viitoare – pe 3 mai, în Vinerea Mare – FCM Dunărea va juca pe teren propriu, în compania CS Buftea.

Citit 1807 ori Ultima modificare Duminică, 28 Aprilie 2013 13:44

4 comentarii

 • postat de vlad
  Luni, 29 Aprilie 2013 09:58
  Apostol cu bune cu rele este cunoscut dar cei ca Steel si Bobo santeti niste tarani paraziti basiti.Nu poti sa ceri mai mult de la niste persoane fara educatie.mai luati o carte in mana si va mai educatiputin ca va ipsesc cei 7 ani de acasa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de giuseppe
  Luni, 29 Aprilie 2013 09:40
  mai Bobo cum dracu te numesti dar tu te uiti in oglinda cat de prost crescut esti macar el este cunoscut Apostol.Voi cei care srieti asa de urat despre Apostol sa nu uitati ca el a muncit ptr a ajunge aici dar cei ca tine vor fi mereu morti de foame.Apostol nu da citire la aceste persoane lipsite de caracter.
  0
  0
  Raportează
 • postat de steel
  Duminică, 28 Aprilie 2013 21:17
  ce mecla de taran basit are MUCLES.....
  0
  0
  Raportează
 • postat de costelzn
  Duminică, 28 Aprilie 2013 16:35
  bravo baieti///apostol sa vina de urgenta la otelul..e nevoie de el
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.