Absenţe importante pentru Oţelul în meciul cu Gaz Metan

Absenţe importante pentru Oţelul în meciul cu Gaz Metan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul a plecat încă de joi la Mediaş pentru meciul de astăzi, cu Gaz Metan, de la ora 18.00 (în direct pe DigiSport). Antrenorul Marian Dinu are din nou probleme semnificative de lot. Pe lângă mai vechii accidentaţi Zaharia şi Ilie, vor absenta tot din cauza unor probleme medicale Brăneţ, Giurgiu şi Didi. În plus, Costin a primit cartonaş roşu etapa trecută şi este suspendat, iar Cojoc a ajuns la patru „galbene” şi va sta o etapă.

Oţelul e în continuare pe locul 11, cu 35 de puncte, la egalitate cu „U”Cluj, şi opt lungimi avans faţă de CS Severin, prima echipă aflată pe loc de retrogradare. Obiectivul imediat al gălăţenilor este de a obţine cât mai repede salvarea matematică de la retrogradare.

„Nu e onorant pentru o fostă campioană să stea până în ultima clipă cu emoţii. Nu cred că se pune problema să retrogradăm, dar nici nu ne place postura în care ne aflăm. Cu cât obţinem salvarea de la retrogradare mai repede, cu atât mai bine”, a spus Narcis Răducan, manager general al FC Oţelul.

Pe lângă meciul de la Mediaş cu Gaz Metan, gălăţenii mai au de jucat alte trei partide în campionat, cu Ceahlăul şi Dinamo pe teren propriu, şi cu FC Vaslui în deplasare. În plus, Oţelul mai are de disputat şi returul semifinalei din Cupa României cu Petrolul, pe 22 mai.

Citit 1355 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2013 21:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.