Diseară, Oţelul - Ceahlăul: Pentru onoare şi rămânerea în lot

Diseară, Oţelul - Ceahlăul: Pentru onoare şi rămânerea în lot
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jucătorii care au evoluat mai puţin au ocazia să demonstreze că îşi merită locul în lotul lui Grigoraş şi din sezonul viitor


Oţelul a reuşit să obţină confirmarea matematică a salvării de la retrogradare încă de runda trecută şi e de aşteptat ca în ultimele trei partide să fie folosiţi şi câţiva jucători care au evoluat mai puţin. Totuşi, conform celor spuse de cei din conducere, clubul gălăţean ţinteşte o clasare cât mai bună.

„Nu se poate spune că am rămas fără motivaţie, chiar dacă am reuşit să ne salvăm de la retrogradare înainte de finalul sezonului. Ne-am propus să urcăm cât mai mult în clasament, un loc mai sus înseamnă bani în plus din drepturile de televizare. În plus, e orgoliul jucătorilor la mijloc, ne dorim să ne apropiem de prima jumătate a clasamentului”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul.

În schimb, Ceahlăul, adversarul din această seară, are cu adevărat mare nevoie de puncte. Cu doar două puncte avans peste linia retrogradării, echipa lui Hizo trăieşte periculos finalul de sezon.

Tudorie a prins lotul

Antrenorul Marian Dinu l-a oprit în lot pentru meciul cu Ceahlăul şi pe tânărul atacant de doar 17 ani, Alexandru Tudorie. Golgheter la echipa a doua, dar şi la echipele de juniori, Tudorie a apucat deja să debuteze pentru Oţelul, în chiar primul meci oficial al anului, cu Petrolul (0-1).

Absenţi în ultima vreme din cauza unor accidentări, Giurgiu şi Didi au revenit la programul obişnuit de antrenamente. De asemenea, Silviu Ilie a reintrat în programul echipei după accidentarea din urmă cu aproape un an, dar încă nu va intra la joc pentru a nu risca o recidivă.

Intrare gratuită pentru femei şi copii

Conducerea Oţelului a anunţat că femeile şi copiii vor avea acces gratuit pentru meciul cu Ceahlăul. Doritorii vor trebui să aibă tichete gratuite, care se găsesc la casele de bilete din jurul stadionului. Preţul biletelor este cel obişnuit: 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna a II-a şi 7 lei la Peluze.

Partida Oţelul - Ceahlăul este programată în această seară, de la ora 20.00, în direct pe DigiSport. Până la sfârşitul lunii mai, gălăţenii vor mai disputa ultimele trei partide ale sezonului: pe 22, returul din Cupa României cu Petrolul, pe 25 cu FC Vaslui şi pe 29 cu Dinamo (ultimele două, în campionat). Doar în cazul în care va reuşi să treacă de ploieşteni după 0-3 în tur, atunci Oţelul va mai avea de disputat şi finala Cupei, pe 1 iunie.

Citit 1584 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2013 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.