Obiectiv ratat pentru Oţelul: „Calificarea s-a pierdut în tur”

Obiectiv ratat pentru Oţelul: „Calificarea s-a pierdut în tur”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După jocul bun de la Ploieşti şi victoria, scor 2-1, cu Petrolul, regretul ratării finalei Cupei României a devenit şi mai mare în tabăra gălăţeană. Cătălin Iorga, unul dintre marcatorii din meciul de la Ploieşti, consideră că soarta calificării a fost pecetluită din prima manşă, la Galaţi, când Oţelul a pierdut, scor 0-3.

“Din păcate, ratarea calificării în finală s-a consumat în tur. Acel scor de 0-3 era greu de recuperat, dar măcar acum a fost un succes de moral. Noi am mai sperat azi să întoarcem rezultatul, am marcat primii, dar golul lor ne-a înmuiat puţin. Petrolul este o echipă bună, dar cred că, în situaţia în care am fi evoluat astfel şi în tur, n-am fi avut nicio problemă cu ei”, a spus Iorga.

Managerul general al Oţelului, Narcis Răducan, a împărtăşit aceeaşi opinie ca şi golgheterul echipei.

"3-0 e un scor destul de mare de remontat, dar mă aşteptam ca băieţii să aibă o tresărire de orgoliu. Îi simţeam şi după ultimele două meciuri de campionat. Au dovedit că a fost un accident meciul tur şi au tot respectul din partea noastră. Am ieşit cu capul sus şi sperăm ca la anul să reuşim mai mult”, a declarat Răducan.

Gălăţenii au ratat şansa de a se califica în finala Cupei României de pe 1 iunie, de la Bucureşti. Astfel, Oţelul rămâne în afara cupelor europene pentru încă un sezon.

Citit 945 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2013 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.