Statistica sezonului 2012-2013: Cifre bune pentru jucătorii Oţelului

Statistica sezonului 2012-2013: Cifre bune pentru jucătorii Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O parte dintre jucătorii Oţelului au reuşit să iasă în evidenţă în mod individual, chiar dacă echipa n-a avut un sezon prea reuşit, încheind sezonul pe locul 11, cu 41 de puncte. Cel mai bun jucător al sezonul, conform cifrelor, a fost mijlocaşul Cătălin Iorga, totodată şi cel mai bun marcator al echipei, cu opt goluri. În plus, fotbalistul de 25 de ani al roş-alb-albaştrilor a dat peste cap contorul paselor decisive în retur, cu şase execuţii transformate în gol de coechipieri. Ba mai mult, Iorga a fost coautor la alte două goluri, când s-a marcat de pe urma fazelor fixe executate de şeptarul Oţelului.

Tot la capitolul pase a ieşit în evidenţă şi mijlocaşul central Gabriel Giurgiu (32 de ani), cu 88% de pase precise şi 61,9% pase precise în careul advers, conform cifrelor Instat. Un alt mijlocaş al Oţelului, Ionuţ Neagu, a ieşit în evidenţă prin numărul de intervenţii neregulamentare comise asupra sa, fiind al patrulea cel mai faultat jucător din Liga I. Tot pe locul patru, într-un clasament neoficial al recuperărilor, se află veteranul Sergiu Costin, care deşi a jucat mai puţin faţă de sezoanele precedente încă apare în topurile celor mai buni jucători. Un alt remarcat al gălăţenilor este Alexandru Tudorie, care a debutat la vârsta de 16 ani pentru Oţelul, fiind în topul celor mai tineri jucători din prima ligă.

Startul pregătirilor pentru noul sezon este programat luni, 17 iunie, când sunt aşteptaţi toţi jucătorii Oţelului care au încheiat campionatul precedent, plus patru jucători de la echipa a doua.

Citit 856 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2013 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.