GALERIE FOTO / Suporterii Oţelului au ieşit în stradă împotriva lui Adamescu
Foto: Foto: Sorin Pană

GALERIE FOTO / Suporterii Oţelului au ieşit în stradă împotriva lui Adamescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 100 de fani ai Oţelului s-au strâns in faţa Hotelului Dunărea pentru a protesta împotriva patronului clubului roş-alb-albastru, Dan Grigore Adamescu.

Suporterii au scandat "Oţelul nu moare!”, "Adamescu du-te, lasa-ne!", "Oţelul liber", "Pentru noi doar Oţelul contează", "Ne vom uni, suporteri toţi şi vom scăpa clubul de hoţi" şi "Dacă nu mai vrei să zbori, dă echipa înapoi!". Unul dintre liderii galeriei, Leonard Gâbu, oranizatorul protestului a explicat care au fost motivele nemulţumirilor suporterilor “E o situaţie fără precedent în România ca o echipă care a avut 20 de milioane de euro în conturi să fie acţionată în instanţă pentru datorii, jucătorii să fie neplătiţi şi să fim ameninţaţi cu falimentul. Noi suporterii am luat atitudine şi nu ne vom opri aici, pe 5 iulie va avea loc un marş de protest mult mai amplu şi vom continua atât timp cât e nevoie pentru a ne proteja clubul favorit. Aşteptăm ca oamenii din Galaţi să ni se alăture, protejăm un patrimoniu al oraşului. Ne dorim ca această situaţie de incertitudine să înceteze şi vom acţiona de fiecare dată ca un scut în favoarea Oţelului”.

Astfel suporterii Oţelului au continuat seria de proteste incepută marţi, la stadionul Oţelul, şi va urma marşul de protest de pe 5 iulie pe traseul Hotel Dunărea - Casa de Cultură a Sindicatelor.

Citit 2095 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Iunie 2013 20:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.