Antrenori de la Oţelul, mutaţi la FCM Dunărea Galaţi

Antrenori de la Oţelul, mutaţi la FCM Dunărea Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ioan Balaur este foarte aproape de a prelua echipa gălăţeană de ligă secundă ca antrenor principal


În această vară, la FCM Dunărea, echipa gălăţeană din liga a doua, se anunţă multe schimbări, cea mai importantă fiind cea a conducerii tehnice. Octavian Grigore, care a fost antrenorul principal în returul sezonului trecut, a avut contract doar până la finalul campionatului, iar înţelegerea nu a fost prelungită. În locul său urmează să fie instalat Ioan Balaur, secund la Oţelul din 2009 până acum şi care a ajuns la final de contract cu gruparea roş-alb-albastră. Auraş Braşoveanu, preşedintele FCM Dunărea, a confirmat că negocierile sunt aproape de a fi finalizate. „Într-adevăr, există discuţii pentru a veni antrenor principal la noi. Cred că în cursul zilei de mâine (n.r. – astăzi) vom putea vorbi despre acest subiect cu informaţii concrete”, a spus Braşoveanu.

Balaur nu va trece singur de la Oţelul la Dunărea, el urmând să fie însoţit de Tudorel Călugăru, antrenorul de portari care a plecat de la roş-alb-albaştri odată cu venirea lui Petre Grigoraş.

Reunirea lotului este programată provizoriu pentru 8 iulie, putând fi amânată o săptămână în funcţie de ce dată va anunţa zilele următoare FRF pentru prima etapă de campionat.

Altfel, conform preşedintelui Auraş Braşoveanu, s-au mai făcut ceva plăţi la jucători, către care acum mai sunt restante salariile pe două luni şi se speră să se ajungă cât de curând cu plăţile la zi .

Cine este Ioan Balaur

Născut pe 25 iulie 1958, Ioan Balaur a făcut junioratul la Dinamo, după care a jucat la Chimia Turnu Măgurele în divizia B, Aversa Bucureşti în Divizia C şi B, Gloria Buzău în divizia B şi A, Victoria Bucureşti, Rapid Bucureşti, Flacăra Moreni, toate în divizia A. A revenit apoi la Buzău în divizia B, după care a ajuns la Gloria Bistriţa, unde a jucat până în octombrie 1995, când s-a retras din activitatea de jucător. Şi-a început cariera de antrenor ca secund la Bistriţa în 1992, unde în 1995 a fost numit principal la Gloria. A plecat după un an la Rocar, a revenit în 1998 la Bistriţa, la echipa de tineret speranţe. În perioada 1999-2002a fost din nou secund la Gloria, apoi principal la Vaslui, pe care o promovează din C în B. În 2004 s-a întors din nou la Bistriţa ca secund  şi principal la Gloria II. În 2007 a fost principal la Reşiţa în liga a doua, în 2008 secundul lui Dusan Uhrin la Poli Timişoara, pentru ca din 2009 să-l întâlnim ca antrenor secund la Oţelul Galaţi.

Citit 2445 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2013 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.