Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Ioan Balaur este foarte aproape de a prelua echipa gălăţeană de ligă secundă ca antrenor principal


În această vară, la FCM Dunărea, echipa gălăţeană din liga a doua, se anunţă multe schimbări, cea mai importantă fiind cea a conducerii tehnice. Octavian Grigore, care a fost antrenorul principal în returul sezonului trecut, a avut contract doar până la finalul campionatului, iar înţelegerea nu a fost prelungită. În locul său urmează să fie instalat Ioan Balaur, secund la Oţelul din 2009 până acum şi care a ajuns la final de contract cu gruparea roş-alb-albastră. Auraş Braşoveanu, preşedintele FCM Dunărea, a confirmat că negocierile sunt aproape de a fi finalizate. „Într-adevăr, există discuţii pentru a veni antrenor principal la noi. Cred că în cursul zilei de mâine (n.r. – astăzi) vom putea vorbi despre acest subiect cu informaţii concrete”, a spus Braşoveanu.

Balaur nu va trece singur de la Oţelul la Dunărea, el urmând să fie însoţit de Tudorel Călugăru, antrenorul de portari care a plecat de la roş-alb-albaştri odată cu venirea lui Petre Grigoraş.
Reunirea lotului este programată provizoriu pentru 8 iulie, putând fi amânată o săptămână în funcţie de ce dată va anunţa zilele următoare FRF pentru prima etapă de campionat.
Altfel, conform preşedintelui Auraş Braşoveanu, s-au mai făcut ceva plăţi la jucători, către care acum mai sunt restante salariile pe două luni şi se speră să se ajungă cât de curând cu plăţile la zi .

Cine este Ioan Balaur

Născut pe 25 iulie 1958, Ioan Balaur a făcut junioratul la Dinamo, după care a jucat la Chimia Turnu Măgurele în divizia B, Aversa Bucureşti în Divizia C şi B, Gloria Buzău în divizia B şi A, Victoria Bucureşti, Rapid Bucureşti, Flacăra Moreni, toate în divizia A. A revenit apoi la Buzău în divizia B, după care a ajuns la Gloria Bistriţa, unde a jucat până în octombrie 1995, când s-a retras din activitatea de jucător. Şi-a început cariera de antrenor ca secund la Bistriţa în 1992, unde în 1995 a fost numit principal la Gloria. A plecat după un an la Rocar, a revenit în 1998 la Bistriţa, la echipa de tineret speranţe. În perioada 1999-2002a fost din nou secund la Gloria, apoi principal la Vaslui, pe care o promovează din C în B. În 2004 s-a întors din nou la Bistriţa ca secund  şi principal la Gloria II. În 2007 a fost principal la Reşiţa în liga a doua, în 2008 secundul lui Dusan Uhrin la Poli Timişoara, pentru ca din 2009 să-l întâlnim ca antrenor secund la Oţelul Galaţi.

Citit 2049 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2013 16:29

1 comentariu

  • postat de mmmmm Miercuri, 03 Iulie 2013 06:41 Link la comentariu
    0
    2

    Ar mai trebui adaugat ca este `sotul` surorii Primarului Marius Stan, locuieste in Galati si probabil avea nevoie de un loc de munca in oras. Oricum succes.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.