Gălăţeanca Cătălina Cioaric a ales Oltenia: "Am un sentiment ciudat"
Foto: Cătălina Cioaric va continua să evolueze la cel mai înalt nivel al Ligii Naţionale

Gălăţeanca Cătălina Cioaric a ales Oltenia: "Am un sentiment ciudat"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele şapte handbaliste care şi-au depus memorii la Federaţia Română pentru restanţe financiare, şi care erau deja concediate de către HC Danubius, au fost declarate libere de contract, după ce oficialii echipei gălăţene nu au reuşit să le plătească.

Sportivele pot semna angajamente cu alte grupări pentru sezonul viitor, în timp ce Danubius rămâne cu interdicţia de a efectua transferuri până nu achită datoriile.

Handbalista Cătălina Cioaric este prima jucătoare care deja şi-a pus semnătura pe un contract cu o altă formaţie. Extrema dreapta care de-a lungul carierei sale a jucat doar pentru echipele gălăţene a acceptat oferta primită de la SCM Universitatea Craiova, unde va evolua în următoarele două sezoane.

Oltenii au gânduri mari, au instalat-o pe banca tehnică pe fosta internaţională Carmen Amariei şi vor să atace locurile de cupă europeană. „Am un sentiment ciudat că am plecat de la Galaţi după atâţia ani, locul care a însemnat foarte mult în cariera mea”, ne-a declarat Cătălina Cioaric, bucuroasă că va evolua, din toamnă, într-o sală ultramodernă, cu peste 4.000 de suporteri la meciurile importante: „Îmi place foarte mult atmosfera de la Craiova, una propice performanţei. Ti se ridică părul pe mâini doar când te antrenezi într-o asemenea sală”.

O altă handbalistă care a făcut performanţă la Galaţi, Daciana Curtean, este în trative cu mai multe echipe din Liga Naţională, urmând ca zilele acestea să aleagă una dintre oferte.

Citit 1390 ori Ultima modificare Luni, 15 Iulie 2013 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.