Ţinut din treabă de Oţelul, Petre Grigoraş aşteaptă clarificarea situaţiei

Ţinut din treabă de Oţelul, Petre Grigoraş aşteaptă clarificarea situaţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului din returul sezonului precedent, încă este legat de Oţelul. „Grig” nu va mai antrena până nu-şi va clarifica situaţia cu gruparea roş-alb-albastră, cu toate că a avut mai multe oferte până în prezent. Din cauza situaţiei dificile prin care trece clubul, Grigoraş şi-a dat demisia de la Oţelul, după ce nu i s-au îndeplinit condiţiile impuse şi acceptate iniţial. De altfel, pe tehnician nu-l miră deloc stadiul în care a ajuns Oţelul în prezent, cu datorii, salarii neplătite şi insolvenţă.

"De ce credeţi că am părăsit Galaţiul? Mă întorc în fotbal când găsesc o echipă care îşi propune un trofeu, este ceea ce îmi doresc, chiar cu riscul să aştept mai mult. În ultima perioadă am avut şapte oferte, dintre care trei din ţară. Le-am refuzat pentru că încă nu am terminat definitiv cu Oţelul Galaţi. Cei de la Galaţi cred că s-a rezolvat, dar nu aşa cum scrie în contract, în regulamente şi aşa mai departe. E vorba de principii. Nu am fost antrenorul care face presiuni, dar dacă ei cred că s-au comis greşeli, cred că ei le-au făcut. Avocaţii rezolvă problemă", a spus Grigoraş.

Petre Grigoraş este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din istoria Oţelului, după ce a pregătit echipa în două mandate. În primul dintre, ele a reuşit să câştige Cupa Intertoto, care a însemnat automat trecere în Cupa UEFA.

Citit 1361 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2013 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.