Oţelul visează la transferuri şi cupe europene

Oţelul visează la transferuri şi cupe europene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul, a declarat că vor fi aduşi jucători noi chiar dacă va fi început campionatul până la sosirea acestora.

“S-a plătit un salariu şi se va mai plăti încă unul în aceste zile, chiar dacă am intrat în insolvenţă. Exact această procedură ne-a ajutat să ni se ridice sechestrul de către ANAF şi avem conturile deblocate. Suntem puţin întârziaţi, din punct de vedere al pregătirii, nereuşind până acum să aducem niciun jucător, deşi am avut contacte cu câţiva. Asta se va rezolva în zilele următoare, sperăm ca până luni, când vom debuta la Corona, să semnăm cu câţiva dintre ei. Perioada se întinde până la 1 septembrie şi chiar dacă vom începe campionatul, în acelaşi timp vom şi transfera, pentru că este o perioadă bună pentru o echipă care are un buget mic”, a spus Răducan.

De asemenea, managerul Oţelului a precizat că se gândeşte la cupele europene din sezonul următor.

„Ionuţ Badea ştie ce lot are acum şi nimeni nu-l forţează pentru un obiectiv măreţ. Vrem să facem din nou o echipă de temut care să promită de la an la an jucători de calibru. Poate în primul an nu vom reuşi, dar începând cu următorul sezon vom încerca să ne luptăm şi la cupele europene", a adăugat Răducan.

Oţelul va începe campionatul luni, la Braşov, în deplasare cu nou promovata Corona, de la ora 19.00, în direct pe DigiSport.

Citit 1874 ori Ultima modificare Joi, 18 Iulie 2013 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.