Restructurările continuă: Oţelul se va despărţi de jucători importanţi

Restructurările continuă: Oţelul se va despărţi de jucători importanţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După plecarea lui Benga la Petrolul, lista jucătorilor importanţi din sezonul trecut care vor pleca este în continuare deschisă. Printre cei care pot pleca în cazul în care echipele interesate vor plăti preţul cerut se numără Neagu şi Iorga. Conform spuselor managerului general, Narcis Răducan, există interes din partea mai multor cluburi pentru cei doi.

„Vor pleca şi jucători, sunt unii de care vrem să ne despărţim, dar e posibil să plece şi jucători cu mai multe minute jucate în trecut. Sunt discuţii pentru Neagu şi Iorga cu mai multe cluburi, inclusiv Steaua, dar nimic oficial momentan. Când vom avea o propunere oficiala proporţională cu valoarea jucătorilor atunci îi vom lăsa să plece. Preţul va fi stabili pe măsura valorii lor, având în vedere că sunt jucători care au evoluat în Liga Campionilor. Nu suntem disperaţi să vindem, 500.000 de euro nu e preţul corect”, a spus Răducan.

De asemenea, nici antrenorul Ionuţ Badea nu se opune plecărilor în acest moment, chiar dacă Oţelul va debuta în noul sezon chiar de luni.

„Orice jucător care e transferat la mai bine poate să plece, nu ne putem opune în faţa carierei sale”, a spus Badea.

Oţelul va juca luni, 22 iulie, la Braşov, cu nou promovata Corona, de la ora 19.00, în direct pe DigiSport.

Citit 1755 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2013 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.