Argentinianul Sevillano a ajuns la antrenament. Oţelul e în negocieri avansate pentru Stanciu de la Steaua
Foto: Sevillano, cu fularul Oţelului, imediat după ce a ajuns la stadion / Foto: Marian Săvăstru

Argentinianul Sevillano a ajuns la antrenament. Oţelul e în negocieri avansate pentru Stanciu de la Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Diego Sevillano, vârful argentinian venit sub formă de împrumut de la Godoy Cruz, a sosit în cursul acestei seri la Galaţi, fix în momentul antrenamentului condus de antrenorul Ionuţ Badea. Sevillano şi-a pus repede echipamentul de joc şi a început un antrenament uşor, cu alergări, sub atenta îndrumare a staffului tehnic.

Înainte să intre la alergări, Sevillano a declarat că e foarte fericit în urma transferului său la Oţelul şi că îşi doreşte să obţină performanţe cel puţin la fel de importante ca Viglianti, actualul director sportiv, cel care l-a adus de la Bucureşti.

“Sunt foarte încântant că am ajuns să joc în Europa. Nu cunosc foarte multe detalii despre fotbalul românesc, dar ştiu că e un nivel ridicat şi îmi doresc să mă adaptez cât mai rapid. Îmi doresc să obţin performanţe măcar la fel de importante ca Viglianti”, a spus Sevillano, care a declarat că idolul său din fotbal este Maradona.

Altfel, la antrenamentul de astăzi a mai sosit încă un atacant la Oţelul. Este vorba de fostul jucător al Stelei, Alecsandru Ionuţ Stanciu. Vârful de 19 ani a evoluat pentru echipele de juniori ale Stelei şi are contract de profesionist cu gruparea bucureşteană încă de la vârsta de 15 ani, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători ai Centrului de Copii şi Juniori de la Steaua. A evoluat pentru echipa mare în două partide amicale, cu CS Mihăileşti şi cu Sportul, în primul dintre ele reuşind să şi marcheze. De asemenea, Stanciu a reuşit un gol important în finala Campionatului de Juniori, în urmă cu câţiva ani, împotriva juniorilor de la Poli Timişoara.

Citit 2870 ori Ultima modificare Joi, 25 Iulie 2013 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.